A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

ВІЗИТ ПРЕМ’ЄР –МІНІСТРА ДО ТРОСТЯНЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ОТГ

Дата: 11.06.2019 08:58
Кількість переглядів: 1747

10 червня 2019 року в Тростянецькій селищній ОТГ з робочим візитом побував Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

Метою його робочої поїздки є аналіз першого етапу впровадження реформи місцевого самоврядування. Володимир Борисович  побував на оновленій Центральній площі селища Тростянець та в парковій зоні, які є візитівкою нашої громади  та  одним з улюблених місць відпочинку її мешканців та гостей.

   Реконструкція даного об’єкту інфраструктури здійснена завдяки процесам децентралізації, ініційованих та впроваджених Прем’єром, сприяння народного депутата України Миколи Кучера, наполегливій праці Тростянецького селищного голови Людмили Червонецької та жителів селища.

Високопосадовець поспілкувався з тростянчанами, які не по розмовах, а наяву бачать, відчули  та підтримують реформу децентралізації. Адже Тростянець за невеликий проміжок часу перетворився з провінційного містечка в окрасу Вінниччини.

  Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман в рамках візиту в смт Тростянець також провів зустріч з головами об’єднаних територіальних громад та очільниками міст Вінницької області.

«Там, де люди активні і хочуть змін, з’являються нові парки, садочки, оновлюються дороги, школи, лікарні. Фінансові ресурси вже тут. Тепер потрібно правильно їх використовувати, – сказав Володимир Гройсман. –  Нам потрібно зараз завершити децентралізацію. Захистити її – в тому числі змінами в Конституцію. Буду максимально підтримувати громади… Зупинити зараз децентралізацію – це, як зупинити потяг на повному ходу».

  Глава Уряду наголосив, що один з плюсів реформи – розвиток невеликих міст. В обласних центрах,  бюджети розвитку – це мільярди гривень. Натомість малі міста потребують уваги. «Я буду підтримувати  малі  міста та  об’єднані  територіальні громади », –  сказав Володимир Гройсман.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь