A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Тростянецька громада  створила свою Стратегію розвитку

Дата: 20.06.2019 08:29
Кількість переглядів: 861

      Фото без опису

Тростянецька громада  створила свою Стратегію розвитку

 

   Сьогодні майже по всій  Україні   не сходить з уст тема розробки та написання Стратегії розвитку територіальних громад. Стратегія - це є той документ,який потрібен громаді для її розвитку та комфортоного проживання її жителів.

      Впродовж півріччя  в громаді велася активна робота по написанню Стратегії розвитку Тростянецької селищної ОТГ на 2019-2030 роки.

Відповідно до рішення 25 сесії Тростянецької селищної ради 7 скликання «Про затвердження Стратегічного плану розвитку Тростянецької селищної об’єднаної територіальної громади на період 2019-2030» від 12.06.2019 року № 291, завершився процес стратегічного планування розвитку Тростянецької громади. 

   Над розробкою стратегії працювала робоча група у складі 30 осіб, яка створена відповідно  розпорядження селищного голови ,до складу  якої ввійшли:працівники апарату селищної ради,депутати,члени виконавчого комітету, представники громадських організацій, підприємці та керівники комунальних установ. Практична допомога надавалась  Юрієм Войціцьким - радником Центру розвитку місцевого самоврядування,експертом з стратегічного планування.   

Фото без опису

 

   В процесі створення стратегічного плану проведено 5 засідань. Також   Стратегічний  план    розвитку   Тростянецької   селищної ОТГ обговорили на загальних зборах громадян.   

Фото без опису

   

   В результаті роботи, робочою групою визначено візію стратегічного розвитку громади з горизонтом на 2030 рік, як  територію відкриту для інвесторів та ініціатив регіонального і національного характеру, з високим рівнем інновацій. Відомий агропромисловий адміністративний центр південного сходу Вінницького регіону, постачальник-експортер екологічно чистих продуктів. Екологічно чистий і безпечний простір з високим потенціалом використання відновлювальних джерел енергії, комфортний для проживання, навчання, ведення бізнесу і відпочинку. 

Визначено стратегічні цілі:

- зростання економічного потенціалу,

- розвиток технічної і соціальної інфраструктури,

- розвиток людського капіталу. 

План реалізації стратегії складається з короткострокового періоду на 2019 – 2021 роки у відповідності зі стратегічними цілями Стратегії, які реалізуються через відповідні технічні завдання на проекти місцевого розвитку, яких напрацьовано 57.

Фото без опису

 

 

  


Коментарі:

Шевчук Василь
2019-06-28 14:49:32

Булоб корисно висівітлити програму, для широкого загалу громадян. Можливо і пенсіонери могли щось корисне зробити для громади.

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь