A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Година спілкування селищного голови з дітьми-лідерами громади

Дата: 24.06.2019 13:56
Кількість переглядів: 849

Фото без опису

   Одним із  основних пріоритетів в роботі влади  Тростянецької громади - створення комфортних умов для проживання та навчання  дітей. Тож,21 червня 2019 року, селищний голова Людмила Червонецька  зустрілася  з  дітьми-лідерами та президентами навчальних закладів селища.   Спілкування очільниці  Тростянецької селищної ОТГ пройшло у дружній, неформальній, вільній і невимушеній атмосфері «запитань-відповідей». На запитання дітей  селищний голова відповідала чесно  і відкрито, ділилася своїми планами і напрацюваннями щодо покращення інфраструктури  нашого селища.

     Також під час зустрічі діти розповіли як їм подобається наше селище, яке воно красиве,мальовниче,скільки  в ньому робиться  змін, але, поряд з тим, вони хочуть креативного дозвілля  для дітей молодшого та старшого шкільного віку,також, хочуть щоб в селищі було дитяче кафе. Дітей   турбують  питання екології та безпритульних тварин.

      В ході спілкування Людмила Іванівна обговорила з дітьми питання навчання та перебування в школі. Діти, в свою чергу ,висловили бажання  мати сучасну бібліотеку,щоб частіше в навчальних закладах проводилися дозвіллєві заходи.

 «Ви підняли багато актуальних питань. І я обіцяю,що ваші пропозиції будуть почуті та підтримані. Я зі своєю командою буду робити все,щоб ваші побажання втілити в життя,»- зазначила селищний голова.

По завершенню зустрічі  Людмила Іванівна подякувала дітям  за активність та закликала брати участь у громадському житті нашого селища.  Також  надала  доручення  відповідним   службам  провести  роботу, щодо  створення   дитячої та  молодіжної  дорадчих  рад при  селищній  раді. Адже саме від молодого покоління залежить майбутнє нашого селища та громади.

Фото без опису   

 Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь