A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

День молоді у Тростянецькій громаді

Дата: 01.07.2019 15:02
Кількість переглядів: 1601

Фото без опису

      Щорічно в останню неділю червня ми відзначаємо День молоді – свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею. Воно особливе та унікальне, бо саме такою є молодість. Це неповторна та відповідальна пора, коли людина вступає у самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення. Це та пора, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху.

   30 червня 2019 року в рамках святкування  у парковій зоні селища діяла виїзна торгівля, дитячі атракціони. В іншій стороні смт.Тростянця(в районі заправки «Авантаж») де п`ятий день триває безстрокова акція біля ДП «Тростянецький спиртовий завод» відбувалася святкова дискотека під духовий оркестр .

  Родзинкою  відзначення Дня молоді в громаді стало проведення конкурсу «Міс Тростянець-2019» на площі перед районним Будинком культури. З вітальним словом, на початку свята,звернулася до глядачів та учасниць конкурсу голова Тростянецької селищної ОТГ Людмила Червонецька,яка привітала присутніх зі святом,побажала усім молодим міцного здоров’я, успіхів у навчанні і роботі, творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб втілити в життя все, до чого прагне ваш розум, душа і тіло, щастя і віри у власні сили. «Твердо знайте – молодість не вік. Молодість – це стан душі. Залишайтесь молодими!»-зазначила  Людмила Іванівна, та оголосила конкурс «Міс Тростянець-2019» відкритим.

    Позмагатись  за титул «Міс Тростянець-2019» виявили бажання 5  тростянчанок:-Олена Скапровська,Олександра Шевченко,Лілія Пунько,Юлія Мачача та Наталія Губа, які вступили до бою за титул «найкрасивішої та найталановитішої», демонструючи при цьому  свої таланти , красу та інтелектуальний рівень.

   Оцінювали  конкурсанток   журі у складі:  Анастасії Пронько  - Віце –Міс Вінниця, Андрія  Притики - приватного підприємця,  Андрія Рябоконя – депутатаТростянецької селищної ради, Володимира Драчука –приватного підприємця, Дениса  Хміля -голови  благодійного фонду  Ігоря Хміля «Добродар». Оцінювання відбувалось за п’яти бальною  шкалою.

   Загалом учасниці змагалися у п’яти конкурсах - «Дефіле», «Візитна картка», «Інтелектуальний», «Коронний номер», «Я сучасна Українка».

     Правила конкурсу були практично такі ж, як в будь-якому  конкурсі краси: представити себе, дефілювати в етнічному одязі  і  вечірніх вбраннях, а також без підготовки відповідати на запитання ведучих.Таким чином, конкурс включав в себе 5 етапів, серед яких «візитка» кожної учасниці, вихід в українському вбранні, шоу талантів, конкурс, де красуні могли проявити свої інтелектуальні здібності.

   Крім того, випробування конкурсанток супроводжувала розважальна музична програма. Яскраві музичні номери дарували глядачам Борис Супрун,Анатолій Булан,Юлія Бабишева,Софія Тимошенко,вокальний дует у складі:Мирослави Чернецької та Наталії Шнурук .Також в програмі заходу було представлено дитяче дефіле  від   Школи  моделей  AVE  - stars .               

  По завершенню  конкурсної програми, журі довго радячись, оголосили остаточне рішення, у якому стало відомо, що  за традицією конкурсу  корону першої красуні і  титул «Міс Тростянець -2019» отримала тростянчанка Пунько Лілія,яка також виборола титул «Міс глядацьких симпатій»,

титул «Віце-міс Тростянець» виборола Груба Наталія,

титул «Міс Вишуканість» отримала Шевченко Олександра,

титул  «Міс Талант»    отримала Мачача Юлія,

титул «Міс Фотомодель»  дістався Скапровській Олені.

Ведучими  конкурсу  були   Ярослав Самоєнко і Наталія  Гонта.

Спонсорами конкурсу стали: Тростянецька селищна рада ,приватні  підприємці селища:  Андрій Притика, Володимир Залєвський, Руслан Савченко,Андрій Рябокінь, Людмила Самоєнко, а також Денис Хміль  - голова Благодійного фонду Ігоря Хміля «Добродар»,Віктор Овсянніков – представник виборчого штабу ПП «Українська стратегія», Леонід Остапчук  - представник виборчого штабу ПП «Європейська солідарність».

   Організатори заходу - відділ освіти,культури,медицини,молоді,спорту та соціального захисту та Тростянецький Центр культури та дозвілля.

  За  участь у конкурсі  дівчата  отримали  подарункові сертифікати,солодощі та квіти від спонсорів заходу.

 Завершилося свято  молодіжною дискотекою за участю кращих облич  м.Вінниці Dj Steve та Мс Семенича, яка відбулася за підтримки народного депутата Миколи Кучера.

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь