A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Мовна школа для дітей громади

Дата: 26.07.2019 13:18
Кількість переглядів: 612


    На базі Тростянецького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 Тростянецької селищної ради  з 22 липня  по 04 серпня працює мовна школа.10 волонтерів: 4-з Туреччини,4-з Китаю,1-з Єгипту,1-з Мексики ,які приїхали  в рамках міжнародного стажування від ВМГО AIESEC-організації,що займається міжнародними програмами стажувань та супутньою діяльністю, яка надає стажерам можливість отримати практичну освіту, розвиває лідерський потенціал молоді завдяки організації різноманітних проектів, а також забезпечує освітній процес для членів організації і всіх, хто співпрацює з організацією.
   В ході навчання,які будуть відбуватися впродовж двох тижнів, волонтери допоможуть розвинути дітям лідерські якості, розповісти про свою культуру. Для загального розвитку дітей  - це є актуально і важливо.    
       Метою літньої мовної школи є створення іншомовного середовища та умов для заохочення до вивчення англійської мови, поєднання навчання із захоплюючим відпочинком, удосконалення усного мовлення дітей.
 Завданням мовної школи- показати дітям інший, відмінний від шкільного, стиль навчання, де акцент ставиться на практичній частині і знаннях, які можна застосовувати пізніше в інших сферах.
      Координатором проекту є вчитель англійської мови Юлія Фігура. 
   З великим задоволенням учні закладу навчаються  на практиці реалізувати себе у творчих завданнях,  коректно поводитися у різних ситуаціях та використовувати для цього граматичний і лексичний матеріал іноземної мови . На разі мовну школу відвідують близько сотні дітей різного шкільного віку. Іноземними волонтерами впроваджуються різноманітні форми і методи роботи з дітьми: вікторини, конкурси, ігри, творчі лабораторії, мовні майстерні, рольові та лінгвістичні ігри, екскурсії та спортивні ігри. Заняття проводяться в 7 різних групах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь