A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Служба у справах дітей провела профілактичні рейди на території ОТГ

Дата: 29.07.2019 14:57
Кількість переглядів: 870

Фото без опису 

26 липня 2019 року з метою профілактики негативних явищ у дитячому середовищі службою у справах дітей Тростянецької селищної ради спільно з Тростянецьким  відділенням поліції Бершадського відділу поліції ГУНП у Вінницькій області, відділом освіти, культури, медицини, молоді, спорту та соціального захисту Тростянецької селищної ради, ГО «Шериф» на території смт Тростянець організовано та проведено профілактичні рейди «Неблагополучна сім’я», «Нічне кафе», «Діти вулиці».

Під час проведення профілактичних рейдів перевірено умови проживання 1 сім’ї, в якій проживають 2 дітей, які перебувають на обліку, як такі, що опинились в складних життєвих обставинах. В ході проведення рейду з матір’ю проведено профілактично-роз’яснювальну бесіду та попереджено про особисту відповідальність за неналежне виконання чи ухилення від виконання своїх батьківських обов’язків відносно дітей.

Також було перевірено дотримання культурно-розважальними закладами та закладами громадського харчування нормативно-правових актів щодо порядку відвідування їхніх закладів дітьми. Продавців алкогольних та тютюнових виробів попереджено про заборону продажу відповідного товару неповнолітнім та про адміністративну відповідальність в разі порушення норм законодавства. За результатами проведеного профілактичного рейду дітей виявлено не було.

Під час проведення рейду «Діти вулиці» в парковій зоні було виявлено 6 дітей віком від 13 до 16 років, які після двадцять другої години перебували без супроводу дорослих та  неповнолітніх віком від 16 до 17 років, які розпивали спиртні напої. З  батьками даних  дітей  службою будуть проведені роз'яснювальні  бесіди  щодо  недопущення  порушення Закону  України "Про охорону  дитинства"   та  перебування дітей  в культурно - розважальних закладах та закладах  громадського харчування.

За інформацією  Служби у справах дітей

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь