A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

СТВОРЕННЯ КОМФОРТНИХ УМОВ  ДЛЯ ДІТЕЙ- ПРІОРИТЕТ  ДІЯЛЬНОСТІ ВЛАДИ

Дата: 31.07.2019 16:34
Кількість переглядів: 900

Фото без опису
      Впродовж  останніх років Тростянецькою селищною радою звертається  особлива увага на створення належних умов для  перебування та навчання дітей у закладах дошкільної освіти.
     Сьогодні,31 липня 2019 року,  Тростянецький селищний голова Людмила Червонецька  разом з директором комунальної установи з благоустрою Дмитром Пріщенком  побували в Тростянецькому закладі дошкільної освіти «Дивограй», де зустрілися з завідуючою закладу Оленою Мурованою  та колективом.
  В рамках візиту селищний голова оглянула територію та приміщення закладу після проведення ремонтних робіт , які розпочалися по закінченню навчального року . На даний час в садочку по сучасному відремонтовані всі внутрішні вбиральні,кімнати для перебування та навчання дітей,замінено на пластикові 10 дверних блоків та 6 міжкімнатних,проведено поточний ремонт 3 приміщень аварійних виходів та кімнат для збереження продуктів харчування.  Варто зазначити,що в цьому році ,вперше за 30 останніх років ,проведено капітальний ремонт харчоблоку.
Приміщення закладу  розраховане на 280 дітей.
На даний час   Тростянецький ЗДО «Дивограй» відвідують – 194 дитини, створено 7 груп  (2старші, 2середні, 2молодші, 1 ясла) та планується відкрити кімнату для  перебування дітей з особливими освітніми потребами.
 У приміщенні закладу – 11 групових кімнат, 11 спальних кімнат, 1 спортивна зала, 1 актова зала, 2 адміністративних кімнати, кабінет психолога, кабінет муз. керівників, медичний кабінет, кухня, пральня.
У дворі 13 ігрових майданчиків, 1 спортивний. У закладі  по-домашньому затишна атмосфера.
   Також за підсумками 16-го обласного конкурсу проектів розвитку територіальних громад , дитячим закладом виграно проект «Облаштування спортивно-ігрового майданчика в ДНЗ «Дивограграй»  на загальну суму 85 тис. грн.( з них 27 тис.грн з фонду   конкурсу і 58 тис. грн. з селищного бюджету та  організацій - партнерів),метою якого є збереження та покращення здоров’я вихованців,завдяки забезпеченню комфортного та безпечного дозвілля дошкільнят. В найближчий час даний проект буде реалізовано.
   Підводячи підсумки перебування в садочку селищний голова зазначила- «Діти нашої громади повинні розвиватись та навчатись в найкращих і найсучасніших умовах. Зроблено чимало,та на наступний рік ми маємо здійснити роботи по утепленню приміщення,провести  капітальні  ремонти спортивної зали та приміщення пральні. Ми будемо докладати  всіх зусиль, аби нашим діткам було  комфортно».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь