A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

У школах громади пролунав Перший дзвоник

Дата: 02.09.2019 17:40
Кількість переглядів: 862

Вересневий  ранок,2 вересня 2019 року, в школах Тростянецької  селищної об’єднаної територіальної громади розпочався святковими лінійками до  Першого дзвоника який пролунав для 759 учнів,серед яких 86 першокласників.

Початку нового навчального року передувала велика робота Тростянецької селищної ради,як засновника та дирекції навчальних закладів,вчителів,працівників шкіл,батьків і меценатів. Так,як освітні заклади з 01 січня 2019 року передані у комунальну власність Тростянецької селищної ради,то  головним пріоритетом місцевої влади стало  створення належних умов навчання для учнів та комфортного середовища роботи вчителям. Тому,за короткий проміжок часу зроблено масштабні роботи,щоб діти громади навчались в сучасних,комфортних умовах.

До нового навчального року в усіх навчальних закладах проведено ремонтні роботи по вимогах «Нової Української школи»,придбано меблі та все необхідне для навчання дітей,встановлено пароконвектомати для випічки та багато ін..

Обличчя шкіл до нового навчального року змінилось кардинально.

Також в громаді проведено реформування освітньої галузі,зокрема,створено опорний навчальний заклад «Тростянецький заклад загальної середньої освіти І-ІІІст. №1». Все це робиться для створення рівного доступу отримання  якісної освіти для всіх діток громади.

Навіть до організації свята першого дзвоника в школах Тростянецької громади підійшли творчо та організували міні-квести,флешмоби, фотозони  та ін.

За рекомендаціями Міністерства освіти і науки та за бажанням керівників шкіл свято Першого дзвоника відбулось  без участі посадових осіб всіх рівнів.

По завершенню урочистостей переливчастий шкільний дзвоник покликав всіх на перший урок. Особливо пам’ятний буде він  для першокласників та стане їхнім стартом у велику Країну знань, незабутнім він буде і для випускників, перед якими відкривається шлях у доросле життя.

  

  

  

 

  

  

                                               

                                             

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь