A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Їдальня першої школи запрацювала після капремонту

Дата: 09.09.2019 16:00
Кількість переглядів: 1194

Фото без опису

Сьогодні,09 вересня, в Тростянецькому закладі загальної середньої освіти №1, після проведеного капремонту урочисто відкрили шкільну їдальню. Її ремонт розпочався під час літніх канікул та реалізований в рамках 16 обласного конкурсу проєктів розвитку територіальних громад"Капітальний ремонт харчоблоку в Тростянецькому закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1", загальна сума бюджету якого склала 595 тис. грн..Також крім учасників проекту до ремонту долучились і спонсори-директор ТОВ «Україна-Т» Тарасюк Василь Андрійович та голова БФ Ігоря Хміля «Добродар» Хміль Денис Ігорович.

       Тростянецька СЗШ №1  була введена в експлуатацію в 2006 році . Відтоді у приміщенні їдальні і на харчоблоці  ремонтні роботи не проводились. Тому,однією з актуальних проблем, яка стала перед владою громади,коли навчальний заклад було передано в комунальну власність - створення умов для збереження та зміцнення здоров’я дітей, тобто організувати безпечне, якісне, збалансоване харчування відповідно до віку і стану здоров’я учнів.

   Фото без опису Урочисто їдальню було відкрито за участі голови Тростянецької селищної ради Людмили Червонецької,заступника голови Михайла Гріщенка, секретаря Наталії Вдовиченко, начальника відділу освіти Тетяни Шерстюк, директора закладу Валентини Пужайло, вчителів та учнів початкової школи. Людмила Іванівна привітала  шкільну родину з нагоди відкриття місця, що буде збирати й гуртувати всіх учасників навчального процесу, аби там вони набирались сил для роботи і навчання.Фото без опису

      Варто зазначити,що селищний голова безпосередньо контролювала процес ремонтних робіт, щоб уже в нинішньому навчальному році дітям було приємно відвідувати шкільну їдальню, а страви, які в ній готуються, були їм ще більше до смаку.

Подія викликала радість у гостей  та  колективу школи . Однак найбільше втіхи відкриття оновленого приміщення харчоблоку принесло школярам, які  з нетерпінням чекають смачного  сніданку та обіду у красивій їдальні.Фото без опису

     Загалом у школі вчиться 569 дітей.  В цьому році, до нового навчального року, в закладі проведено ремонтні роботи по вимогах «Нової Української школи»,придбано меблі та все необхідне для навчання дітей. Також зароблено сучасний клас для інклюзивного навчання, проведено ремонт кабінету медичної сестри,встановлено пароконвектомати для випічки, проведено капітальний ремонт двох внутрішніх вбиралень, відремонтовано дах та систему водопостачання і водовідведення.

 Місцевою владою робиться все ,щоб щоб діти громади навчались в сучасних,комфортних умовах.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь