A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Увага! Акція «Твоя Енергонезалежність»

Дата: 12.09.2019 11:17
Кількість переглядів: 864

 

Близько 700 споживачів газу Вінниччини

вже запаслися газом на зиму по літній ціні

 

За перші дні акції «Твоя Енергонезалежність» більше 700 клієнтів «Вінницягаз Збут» вже закупили газ на опалювальний сезон по літній ціні. 75 % клієнтів оформили купівлю газув «Особистому кабінеті» на сайті 104.ua.

З 23 серпня вінничани придбали близько 700 тис. куб м газу за ціною, зафіксованою на літньому рівні - 5 995,53 грн за 1000 куб.м. Таку можливість споживачі газу Вінниччини отримали вперше. 75% заявок на купівлю газу оформлені онлайн.

«В акційній ціні - 5 995,53 грн за 1000 куб.м., не враховані послуги за доставку газу, які змінюються в залежності від регіону. Вартість послуг із доставки газу, а також залишок передплаченого газу по акції «Твоя енергонезалежність» будуть зазначені в щомісячному рахунку за використане паливо.» - пояснює директор ТОВ «Вінницягаз Збут» Василь Сопільник. 

Взяти участь в акції можутьнавіть споживачі, які мають борг за спожитий газ. Оформити і оплатити покупку можна онлайн - в Особистому кабінеті на сайті 104.ua, або в Центрі обслуговування клієнтів.  Для оформлення купівлі в ЦОК потрібно мати при собі паспорт, ідентифікаційний номер, актуальні показання лічильника газу, а також внести 100% оплату за куплений запас газу.

Максимальний обсяг закупівлі газу при цьому обмежений 25 тис куб.м на одне домогосподарство. Гарантом збереження запасів газу і стабільної ціни на нього є НАК «Нафтогаз України». 

Акція «Твоя енергонезалежність» стартувала напередодні Дня Незалежності - 23 серпня і триватиме лише місяць – до 25 вересня. Кошти, сплачені після 25 вересня, під дію акції не підпадуть та будуть зараховані на загальних підставах.

Клієнти можуть розрахувати потрібні їм обсяги на опалювальний період самостійно або скористатися спеціальним калькулятором в Особистому кабінеті. Для того, щоб легше визначиться з необхідним резервом газу на зиму, фахівці «Вінницягазгаз Збут» надають клієнтам інформацію про їх обсяги споживання газу в минулі опалювальні періоди. 

Використовувати газ, куплений в рамках акції «Твоя енергонезалежність», можна буде з 1 жовтня 2019 року по 31 березня 2020 року. У цей період НАК «Нафтогаз України» поставлятиме учасникам акції газ з резервних обсягів за акційною ціною. Розмір економії при цьому буде залежати від поточних цін.

Якщо куплений резерв газу буде витрачено до 1 квітня 2020 року, споживач зможе отримати газ на загальних умовах - по ціні ПСО, що діятиме на той час. Споживачі, які до 1 квітня 2020 року не використають передплачений газ, зможуть скористатися залишком коштів. При зниженні ціни нижче акційної, продаж газу споживачам буде здійснюватися за ціною ПСО. В такому випадку залишок коштів споживач зможе повернути за заявою або використати в рахунок подальшого споживання, по закінченню опалювального періоду.

 

Детально про умови акції за посиланням: https://104.ua/ua/news/id/tvoja-energonezalezhnist-jak-zabezpechiti-sebe-gaz-35190

Зареєструватися в Особистому кабінеті на сайті 104.ua можна тут: https://104.ua/ua/

 

За додатковою інформацією звертатися до

фахівця із звязків з громадськістю

Логінової Лариси Григорівни

+380432 27 80 92

+38 067 433 22 89

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь