A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Спортивне свято до Дня фізичної культури і спорту відбулося в Тростянці.

Дата: 16.09.2019 11:41
Кількість переглядів: 637

 

      Щорічно у другу суботу вересня в Україні відзначають день фізичної культури та спорту. Це свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, тренерів, ветеранів спорту.

  З нагоди цього свята , 14 вересня в спорткомплексі «Колос» смт. Тростянця,  відбулося спортивне свято , присвячене Дню фізичної культури і спорту, в якому взяли участь спортивні команди з усіх видів спорту,які є в Тростянецькій селищній ОТГ.

   Розпочався захід із марш-параду ,в якому взяли участь спортивні команди та ветерани спорту. З вітальним словом до учасників свята звернувся заступник начальника відділу освіти,культури,медицини,молоді,спорту та соціального захисту Віталій Кульчиковський,який привітав всіх учасників свята та нагородив грамотами Тростянецької селищної ради і грошовими преміями ветеранів спорту громади:Миколу Малка,Миколу Мазура,Василя Долюка,Павла Гречка,Миколу Чухася,Василя Цуцмана,Василя Дащенка,Миколу Грабара,Віктора Блажка,Євгенія Паламарчука,Олександра Нижника,Володимира Юрчика,Миколу Апенюка,Івана Вихристюка,Руслана Строкача, Олександра Гладкого.

Після  урочистої частини  відбулися товариські зустрічі з футболу та баскетболу та   спортивні змагання  з волейболу  та настільного тенісу.

    За результатами змагань було визначено переможців в особистому та командному заліках. Переможцями спортивного турніру з волейболу стали: 1 місце-СВК Тростянець,2 місце-команда Тростянецької ОТГ, 3 місце-збірна ЗЗСО. У турнірі з настільного тенісу серед хлопчиків 1 місце виборов Дмитро Гонта,2 місце-Владислав Гуз і 3 місце-Назар Паламарчук, серед дівчаток: 1 місце  виборола –Вікторія Дзюба,2 місце-Олександра Скапровська.

    Гарний настрій учасникам свята створили ведуча – Наталія Гонта та виступ вихованців хореографічного колективу Центру культури та дозвілля (керівник Наталія Гонта).

     Тростянецька селищна рада щиро дякує за фінансову підтримку  спосорам  заходу: Олександру Мовчану,Андрію Ярмаку, Миколі Довганю та Сергію Дахненку.

   Чудовий сонячний день, гарний настрій та спортивний азарт сприяли проведенню свята на високому професійному та емоційному рівнях.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь