A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Оголошення про проведення конкурсу щодо призначення управителя з управління багатоквартирним будинком у смт Тростянець Вінницької області

Дата: 27.09.2019 08:45
Кількість переглядів: 455

Оголошення

 про проведення конкурсу щодо призначення управителя

  з управління багатоквартирним будинком  

у смт Тростянець Вінницької області

Керуючись ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про житлово-комунальні послуги», п.5 ст.13 Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 13.06.2016 № 150 «Про затвердження порядку проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку», рішенням 17 сесії Тростянецької селищної ради «Про затвердження Положення  про конкурсну комісію для проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку на  території Тростянецької селищної об’єднаної територіальної громади» від 24.01.2019 № 197 з метою забезпечення управління об'єктами житлово-комунального господарства, здійснення їх належного утримання та ефективної експлуатації, надання необхідного рівня та якості житлово-комунальних послуг населенню смт Тростянець, виконавчий комітет селищної ради оголошує конкурс щодо призначення управителя з управління багатоквартирним будинком, в якому не створено об’єднання співвласників багатоквартирного будинку, співвласники якого не прийняли рішення про форму управління багатоквартирним будинком.

1. Найменування, місцезнаходження організатора конкурсу: Організатор конкурсу – виконавчий комітет Тростянецької селищної ради (далі – виконавчий комітет): 24300, вул. Соборна, 77, смт. Тростянець, Вінницької області.

2. Прізвище, посада та номер телефону особи, уповноваженої здійснювати зв'язок з учасниками конкурсу: Гріщенко Михайло Вікторович,  заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Тростянецької селищної ради.

Контактний телефон: (04343) 2-25-77.

За його відсутності Колесник Наталія Леонідівна – начальник відділу архітектури,  містобудування, земельних ресурсів, житло-комунального господарства та комунальної власності Тростянецької селищної ради

Контактний телефон: (04343) 2-25-77.

3.  Критерії оцінки конкурсних пропозицій:

Оцінювання конкурсних пропозицій здійснюється за бальною системою, з урахуванням такого розподілу балів за критеріями оцінювання:

-  ціна послуги - до 50 балів;

-  рівень забезпеченості учасника конкурсу матеріально-технічною базою - до 20 балів;

-  наявність персоналу, що відповідає кваліфікаційним вимогам до професій працівників та має необхідні знання і досвід (з урахуванням договорів щодо залучення співвиконавців) - до 10 балів;

-  фінансова спроможність учасника конкурсу - до 10 балів;

-  наявність досвіду роботи з надання послуг у сфері житлово-комунального господарства - до 10 балів.

Основним критерієм під час оцінювання є найнижча ціна послуги, що становить 50 балів.

 4. Вимоги до конкурсних пропозицій та перелік документів, оригінали або копії яких подаються учасниками конкурсу для їх оцінювання.

 4.1. Для участі у конкурсі учасники конкурсу подають виконавчому комітету Тростянецької селищної ради заяву, у якій зазначають:

фізичні особи - підприємці - прізвище, ім’я, по батькові, реєстраційний номер облікової картки платника податків, серію та номер паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків, повідомили про це відповідний контролюючий орган і мають відмітку в паспорті про право здійснювати платежі за серією та номером паспорта);

юридичні особи - повне найменування, код за ЄДРПОУ.

До заяви додаються документи, які підтверджують наявність у штаті щонайменше одного найманого працівника, який пройшов професійну атестацію на відповідність кваліфікаційним вимогам професії «менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)» (для управителя - юридичної особи), або документи, що підтверджують проходження професійної атестації або наявність у штаті за трудовим договором щонайменше одного найманого працівника, який пройшов професійну атестацію на відповідність кваліфікаційним вимогам професії «менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)» (для управителя - фізичної особи - підприємця).

 4.2. Способи і місце отримання конкурсної документації: конкурсна документація надається особисто або надсилається поштою виконавчим комітетом його учаснику протягом трьох робочих днів після надходження від учасника заяви про участь у конкурсі, у якій зазначається спосіб надання конкурсної документації. Заява про отримання конкурсної документації учасника конкурсу у письмовій формі надається до осіб, уповноважених здійснювати зв'язок з учасниками конкурсу.

 4.3. Конкурсна пропозиція.

Конкурсна пропозиція подається учасником конкурсу у відповідності з конкурсною документацією, особисто або через уповноважену належним чином особу чи надсилається поштою організатору конкурсу у запечатаному конверті, на якому зазначаються повне найменування і місцезнаходження виконавчого комітету та найменування (прізвище, ім’я, по батькові) учасника конкурсу, дата та час проведення конкурсу, контактні номери телефонів учасника конкурсу.

Конкурсна пропозиція пронумеровується, прошивається, підписується уповноваженою особою учасника конкурсу та скріплюється печаткою (за наявності) із зазначенням кількості сторінок.

Учасники конкурсу мають право, крім передбачених конкурсною документацією, подавати у складі конкурсної пропозиції також інші документи, що підтверджують досвід роботи з надання послуг у сфері житлово-комунального господарства, рівень кваліфікації, знання та досвід персоналу (нагороди, дипломи, свідоцтва, сертифікати, рекомендації тощо).

Конкурсні пропозиції, отримані після закінчення строку їх подання, не розкриваються і повертаються учасникам конкурсу, які їх подали.

Учасник конкурсу має право відкликати власну конкурсну пропозицію або внести до неї зміни (доповнення) до закінчення строку подання конкурсних пропозицій.

Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій – до 17:00 год., 30 жовтня 2019 року

5.  Дата огляду об’єктів конкурсу та доступу до них.

Доступ до об'єкту конкурсу та огляд будинків буде проводитись з 01 жовтня 2019 року по 01 листопада 2019 року з 10.00 до 16.00 години. У вихідні, святкові та неробочі дні огляд не проводиться. Учасники конкурсу, що бажають взяти участь у огляді об’єкту конкурсу, письмово повідомляють про це осіб, уповноважених здійснювати зв'язок з учасниками конкурсу, не пізніше, ніж за день до огляду

 6. Заборгованість співвласників за послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій відсутня, у зв’язку ненаданням таким послуг.

7. Місце, дата та час розкриття конвертів з конкурсними пропозиціями.

Місце – приміщення Тростянецької селищної ради, за адресою: 24300, вул. Соборна, 77, смт. Тростянець, Вінницької області.

Дата та час - 31 жовтня 2019 року, о 10:00 годині (за київським часом).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь