A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Бюджет громади на 2020 рік має бути сформований до потреби

Дата: 04.11.2019 14:36
Кількість переглядів: 642

         04 листопада 2019 року селищний голова Людмила Червонецька провела виробничу апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів Тростянецької селищної ради. В ході апаратної наради керівники  відділів та комунальних установ проінформували очільницю громади щодо основних питань, які стосуються життєдіяльності в громаді. Серед головних на порядку денному було винесено питання формування проєкту бюджету на 2020 рік та Прогнозу бюджету Тростянецької селищної ОТГ на 2021-2022 роки. З даного питання інформувала в.о. начальника управління фінансів Тетяна Коломієць. Підсумовуючи  обговорення даного питання, Людмила Іванівна зазначила: «Бюджет громади на 2020 рік має бути сформований до потреби», а також надала доручення щодо заходів з формування бюджету головним розпорядникам коштів.

    По питанню підготовки та проходження осінньо-зимового періоду 2019-2020 років поінформував директор Тростянецької селищної комунальної установи з благоустрою Дмитро Пріщенко, який відмітив,що в громаді проведено ряд заходів, зокрема  завезено в необхідних обсягах протиожеледні матеріали  та проводяться роботи по підготовці спеціалізованої техніки для прибирання  та розгортання снігу.

        Підбиваючи підсумки, Людмила Червонецька  надала керівникам структурних підрозділів відповідні доручення та озвучила пріоритетні завдання на поточний тиждень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь