A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

«Горів  Майдан мільйонами  вогнів»

Дата: 21.11.2019 16:03
Кількість переглядів: 679

Фото без опису

День Гідності і Свободи, 21 листопада,  відзначається з метою утвердження в Україні  ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного  і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року — лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

В  цей пам’ятний  день в Тростянецькій СЗШ І-ІІІ ст. №2 спільно з КЗ «Публічна  бібліотека Тростянецької селищної ОТГ»  проведено  урок  мужності  та  патріотизму «Горів  Майдан мільйонами  вогнів»  для   старшокласників.  Під  час    заходу  відбулася зустріч з учасником подій на Майдані та  воїном АТО   Олександром Ільченком, який поділився спогадами про події на Майдані  пережиті особисто. В його пам’яті залишились спогади про звірства «тітушок» та людяність і підтримку киян у ті важкі хвилини, лікарів, які рятували життя Героїв просто  під відкритим небом. Він пригадав про Михайлівський собор, який став захистом для майданівців під час розстрілів. Провідний  бібліотекар  «Публічної  бібліотеки»  Оксана Барчук провела коментований  огляд літератури «Майдан, як  символ  становлення  української  сучасної  нації», присвячений подіям, що відбувались на Майдані.

Присутні хвилиною мовчання  вшанували  пам’ять героїв Майдану.

Події Революції Гідності та Свободи не залишають байдужими жодного громадянина України. Кожному  з нас необхідно усвідомити , за що боролися учасники Євромайдану  і заради   чого пожертвувала  своїм життям Небесна сотня та воїни, які загинули і гинуть у боротьбі за свободу, цілісність та єдність держави.

Фото без опису Фото без опису

 Фото без опису Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь