A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Проведно чергове засідання виконавчого комітету Тростянецької селищної ради

Дата: 22.11.2019 12:28
Кількість переглядів: 553

Фото без опису

22 листопада 2019 року відбулося засідання виконавчого комітету  Тростянецької селищної  ради, яке пройшло під головуванням  секретаря Наталії Вдовиченко. У ході засідання розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади.

     Члени виконкому слухали про  схвалення проєкту рішення селищної ради  «Про місцевий бюджет Тростянецької селищної об`єднаної територіальної громади на 2020 рік» та схвалення прогнозу бюджету Тростянецької селищної об`єднаної  територіальної  громади на 2021-2022 роки,який представила в.о. начальника управління фінансів Тетяна Коломієць.

   Про Конкурс щодо призначення управителя з управління багатоквартирними будинками  смт. Тростянець  Вінницької області , інформував начальник відділу правового забезпечення Олег  Ткач.

 Також було розглянуто питання про гарантоване забезпечення мобілізації людських і транспортних ресурсів на території Тростянецької ОТГ, та питання   внесення змін до складу  комісії Тростянецької селищної ради з питань спрямування у 2019 році субвенції з  Державного бюджету місцевому бюджету на проєктні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних  та інших форм виховання, наближених до сімейних , забезпечення житлом дітей сиріт , дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

Членами виконавчого комітету  заслухано  питання  надання пільг по сплаті батьківської плати,про безоплатну передачу квартир у власність громадян смт.Тростянець,  що в них мешкають та надання дозволів  на впорядкування адресного господарства.

  За результатами розгляду  звернень   осіб щодо підчистки та видалення зелених насаджень на території  громади, актів обстежень зелених насаджень, що підлягають видаленню, виконавчим комітетом прийнято відповідне рішення.

Серед планових питань, які розглянув виконавчий комітет,  було питання про надання одноразової адресної грошової допомоги на поховання та лікування  жителям  громади.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь