A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Тренінг «Трансформуйся в успіх» відбувся в Тростянецькій ОТГ

Дата: 25.11.2019 16:27
Кількість переглядів: 723

Фото без опису

   Сьогодні ,25 листопада, на запрошення голови Тростянецької селищної ОТГ Людмили Червонецької, представники ГО «Інститут громадських ініціатив Вінниччини» («ІНГРІВ») провели тренінг на тему «Лідерство на шляху трансформацій до успіху» ,в рамках проєкту : «Трансформаційні освітні ігри для молоді «Трансформуйся в успіх».

Фото без опису

Перед початком заходу селищний голова Людмила Червонецька привітала учасників тренінгу  та тренерів ,побажала гарної плідної праці  та здобуття досвіду у подальшому розвитку громади.

  Далі керівник проєкту Ольга Маліхатко провела тренінг, в якому  взяло більше 30 осіб учнівської молоді,вчителів,представників місцевої  влади. Фото без опису

Мета проєкту полягала в  формуванні усвідомленої громадської позиції молоді і своєї  ролі в громаді через розвиток лідерських навичок. Інноваційність  -у використанні сучасного методу ігрофікації та освітньої ігри для розвитку молоді та молодіжних спільнот в  об’єднаних територіальних громадах Вінницької області.

Учасники розглянули суть поняття лідерства та його ключові елементи, зокрема такі, як вміння брати на себе відповідальність, оцінювати ситуацію з різних сторін та розглядати різні точки зору, виконувати обіцянки, визнавати свої помилки, самовдосконалюватися, систематично здобувати нові знання, уміння та навички.

Окрім тренінгу, у рамках реалізації проєкту відбулася  Гра «Світ Громад». Це настільна кооперативна стратегія у жанрі соціального симулятора, яка розрахована на  6 гравців та дає практичне розуміння процесів, які протікають у громаді та механізмів соціального впливу на них, зокрема щодо формування бюджету громади та таке інше. З великим азартом та задоволенням  учасники будували громаду щасливих і здорових людей. Молодь  громади відчула себе в ролі пенсіонера,чиновника,мера, а також  навчились розуміти поняття формування місцевого бюджету та важливість бізнесу в громаді, кооперуватись та вирішувати певні питання життєдіяльності громади.

Думаємо, що на  даному  тренінгу   активні тростянчани змогли покращити свої навички, які в подальшому  допоможуть їм досягати певних цілей  як в особистому житті ,так і в житті громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь