A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

В громаді вшанували ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС

Дата: 13.12.2019 13:19
Кількість переглядів: 946

 

Фото без опису

14 грудня в Україні вшановують ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС. Цього дня, 33 роки тому,  завершили будівництво саркофага Чорнобильської атомної електростанції. 

 Із метою гідного вшанування  ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС, сьогодні, 12 грудня 2019 року, у приміщенні Тростянецького РБК відбувся захід за участі  учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, голови Тростянецької селищної ОТГ Людмили Червонецької,секретаря Наталії Вдовиченко, керівництва району, представників управління праці та соціального захисту населення та Тростянецького сервісного центру головного управління ПФУ у Вінницькій області.

«Сьогодні  ми вшановуємо наших ліквідаторів-земляків ,які 33 роки тому  стали на захист нашої держави від атому. Своєю спиною закрили не тільки нашу державу, а й всю Європу. На жаль, деяких посмертно.  Зараз важливо не тільки згадувати ті події, а потрібно робити з них висновки. Ми повинні розуміти, що людське життя - це найголовніше, що у нас є,  тому, вшановуючи кожного, хто загинув тоді, постраждав, сім’ям, ми низько вклоняємося та говоримо слова вдячності. Тим ліквідаторам, що знаходяться сьогодні  поруч із нами, дякуємо  за те, що ви врятували  світ від можливих наслідків цієї трагедії ,яка уже 33  роки чорною стрічкою  зберігається в пам’яті українців.» -зазначила  у своєму зверненні селищний голова Людмила Червонецька .

Під час  заходу Людмила Іванівна  , представники влади району та голова ГО «Спілка Чорнобильців та ветеранів ядерних випробувань» Олександр Дремлюга,  нагородили грамотами та подяками   Вінницької ОДА,Тростянецької селищної ОТГ,Тростянецької  районної державної адміністрації та районної ради, ліквідаторів з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС та вручили грошові винагороди.

Вихованці  КЗ «Тростянецька дитяча музична школа» та працівники районного Будинку культури подарували ліквідаторам  чудові номери  художньої самодіяльності.

  По завершенню зустрічі учасники заходу здійснили покладання квітів до пам’ятного знаку жертвам Чорнобиля та хвилиною мовчання вшанували пам’ять героїв-ліквідаторів на ЧАЕС.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь