A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Проведено засідання виконкому Тростянецької селищної ради

Дата: 20.12.2019 14:10
Кількість переглядів: 643

20 грудня 2019 року відбулося , останнє у цьому році ,засідання виконавчого комітету  Тростянецької селищної  ради, яке пройшло під головуванням  селищного голови Людмили Червонецької. У ході засідання розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади.

     Члени виконкому схвалили  проєкт рішення  про внесення змін «Про місцевий бюджет об’єднаної територіальної громади на 2019 рік», затвердили фінансовий план на 2020 рік КП «Тростянецьводоканал»,  план роботи виконавчого комітету Тростянецької селищної ради на 2020 рік.

    Також розглянули  питання про затвердження розміру пайових  внесків громадян на фінансування  заходів щодо  забезпечення  благоустрою територій об’єднаної територіальної громади ,охорони навколишнього природного середовища, санітарної  очистки населених пунктів від  твердих  побутових відходів.

  Під час засідання   члени виконкому  погодили  перелік об’єктів та видів суспільно-корисних робіт для осіб, на яких накладено адміністративне стягнення у вигляді  суспільно-корисних  робіт, громадських робіту  та для   засуджених осіб  до покарання у вигляді громадських робіт у 2020 році.

  Членами виконавчого комітету  заслухано  питання  надання пільг по сплаті батьківської плати,  та надання дозволів  на впорядкування адресного господарства та знесення зелених насаджень.

    Серед планових питань, які розглянув виконавчий комітет,  було питання про надання матеріальної грошової допомоги, затвердження  списків громадян Тростянецької селищної ОТГ

після перереєстрації, які стоять на квартирному обліку при виконкомі селищної ради.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

    По завершенню засідання селищний голова подякувала членам виконавчого комітету за активну роботу у 2019 році та привітала з наступаючими новорічними святами.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь