A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Прийнято бюджет Тростянецької селищної ОТГ на 2020 рік

Дата: 20.12.2019 14:36
Кількість переглядів: 785

Фото без опису

20 грудня 2019 року  під головуванням селищного  голови Людмили Червонецької  відбулося пленарне засідання чергової 37-ї сесії  7 скликання  Тростянецької селищної ради. На порядок денний засідання виносилося 31 питання.       

   Далі, затвердивши порядок денний та регламент роботи, депутати заслухали  і  детально обговоривши проєкт  бюджету громади  на 2020 рік , одноголосно затвердили головний кошторис Тростянецької  селищної  об’єднаної територіальної громади ,а також Прогноз бюджету Тростянецької селищної ОТГ на 2021-2022 роки та внесли зміни до до рішення 14 сесії селищної ради 7 скликання від 21 грудня 2018 року №123 «Про місцевий бюджет об’єднаної територіальної громади на 2019 рік». Також затвердили План роботи Тростянецької селищної ради на 2020рік. Потім заслухавши  інформацію  керівників структурних підрозділів, голів постійних комісій , затвердили  9 Програм ,саме:  Програму «Благоустрій  та охорона навколишнього  природного середовища Тростянецької селищної об’єднаної територіальної громади на 2020 рік, Програму «Капітальний та поточний ремонт доріг і тротуарів Тростянецької селищної об’єднаної територіальної громади на 2020 рік», Програму здійснення землеустрою на території Тростянецької селищної об’єднаної територіальної громади на 2020-2022 роки, Програму підтримки Комунальної установи Тростянецький районний трудовий архів на 2020-2022 роки, Програму «Розвитку  фізичної культури і спорту у Тростянецькій селищній об'єднаній територіальній громаді на 2020-2022 роки», Програму «Розвитку  закладів культури та проведення культурно-мистецьких заходів на території Тростянецької селищної об’єднаної територіальної громади на 2020-2022 роки», Програму «Організація харчування учнів  закладів загальної середньої освіти Тростянецької ОТГ  на  2020-2022 роки», Програму «Шкільний автобус" Тростянецької селищної ради об’єднаної територіальної громади на  2020-2022 роки», Програму організації суспільно корисних робіт для порушників, на яких накладено адміністративне стягнення у вигляді суспільно корисних робіт на 2020 рік. Внесли зміни  та доповнення  до  Програми «Соціального захисту населення Тростянецької селищної об’єднаної територіальної громади на 2019-2020  роки», до Програми  «Збереження здоров’я жителів Тростянецької селищної об’єднаної територіальної громади  на 2019 – 2021 роки». Розглянули питання   створення Цільового фонду Тростянецької селищної ради.

  Також затвердили структуру апарату Тростянецької селищної ради та її виконавчих органів, структуру та  штатну чисельність закладів загальної середньої освіти, дошкільних навчальних закладів та закладів позашкільної освіти  Тростянецької селищної   об’єднаної територіальної громади, структуру  та штатну чисельність працівників Тростянецької селищної комунальної установи  з благоустрою та структуру та штатну чисельність  комунальної установи «Центр фінансового обслуговування закладів та установ Тростянецької селищної об’єднаної територіальної громади».

Встановили розмір батьківської  плати за харчування дітей в дошкільних навчальних закладах на 2020 рік .

          В ході засідання було розглянуто  також  блок  земельних питань. По всіх питаннях порядку денного прийнято відповідні рішення.

          По закінченню  пленарного засідання сесії селищний голова Людмила Червонецька подякувала депутатам за плідну роботу впродовж  2019 року  та привітала з наступаючими новорічними та різдвяними святами.

 

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь