A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Підвели підсумки роботи в 2019 році

Дата: 23.12.2019 14:35
Кількість переглядів: 627

Фото без опису

23 грудня 2019 року Тростянецький селищний  голова Людмила Червонецька  провела розширену апаратну нараду з керівниками відділів та структурних підрозділів селищної ради, керівниками комунальних установ та завідувачами господарств освітніх установ. На порядку денному було розглянуто питання підведення підсумків роботи установ у 2019 році. По фінансових питаннях учасників наради інформували в.о.начальника управління фінансів Тетяна Коломієць та директор КУ "Центр  фінансового обслуговування  закладів та установ Тростянецької селищної ОТГ"Таїсія Федоришина. По навчально-виховній  та культурно-дозвіллєвій роботі  доповіла начальник відділу освіти,культури,медицини, молоді,спорту та соціального захисту Тетяна Шерстюк. Про навчально-виховний процес   та господарську діяльність освітніх комунальних установ інформували керівники та завгоспи. Так,зокрема за їх інформацією в усіх закладах проведено інвентаризацію,школи громади  повністю охоплено мережею  Ethernet. В усіх закладах та установах проводяться заходи з пожежної безпеки.

Підводячи підсумки наради селищний голова акцентувала увагу присутніх на тому,що в 2020 році робота буде спрямована на активну участь у пошуку та написанні проектів та грантів.

На завершення , Людмила Іванівна , подякувала всім  керівникам  та колективам за  спільну,злагоджену роботу, новації та ідеї  впродовж  2019 року та привітала  з наступаючим Новим роком  та Різдвом Христовим.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь