A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Жителі Тростянецької об’єднаної громади зустріли 2020 новий рік.

Дата: 02.01.2020 08:19
Кількість переглядів: 699

Фото без опису

31 грудня 2019 року на центральній площі селища Тростянець та  біля районного Будинку культури було по-справжньому святково, радісно та людно. В цей передноворічний вечір  дорослих, і дітей  зібрало свято зустрічі Нового року. Перед початком свята, тростянчан та гостей громади,біля красуні–ялинки зустрічав  народний аматорський духовий оркестр Тростянецького РБК.

   Розпочалось святкове дійство із новорічного привітання голови Тростянецької селищної об`єднаної територіальної громади Людмили Червонецької. «Вже традиційно склалося, що у останній день року,що минає,ми підводимо підсумки, аналізуємо перемоги та досягнення. 2019 рік для нас був роком становлення, роком випробувань, набуття  нового досвіду, знань і життєвої мудрості. І з усією впевненістю хочу сказати, що всі здобутки Тростянецької об’єднаної територіальної громади , її досягнення у цьому році – результат нашої  з вами спільної  повсякденної праці. Нехай  прийдешній Новий рік  виправдає  Ваші самі добрі  надії та прагнення, принесе достаток і благополуччя Вашим сім’ям.  Нехай рік буде для Вас багатим на добро, щедрим  на успіхи та вдачі, нові здобутки та яскраві моменти, цікаві зустрічі та мудрі рішення. Хай здійсняться всі заповітні мрії, а кожен день дарує радість. Нехай 2020 рік увійде в кожну вашу оселю з добром і щастям, достатком і стабільністю, принесе нові перемоги та звершення, допоможе реалізувати найамбітніші проекти і здійснити всі ваші мрії та сподівання. Непохитної віри, виправданої надії, безмежної любові усім нам, Миру і процвітання нашій Україні!  »-зазначила у своєму виступі селищний голова.

 Продовжилось святкове дійство концертною програмою, яку тростянчанам та гостям селища подарували аматори Тростянецького Центру культури та дозвілля, Демидівського сльського Будинку культури,Тростянецької дитячої музичної школи,Тростянецького Будинку дитячої творчості та Тростянецького районного Будинку культури . Дід Мороз, Снігуронька, Снігова королева, Сніговичок,Губка Боб та Свинка Пепа та символ 2020 року-Миша залюбки веселили  гостей свята  впродовж всього вечора. Також  бажаючі приймали участь в іграх та  конкурсах.

   Впродовж  усього вечора  на центральній  площі нашого селища панувала святкова передноворічна атмосфера: веселощі, гамір, сміх, святкова виїзна торгівля ось те, що стало головною окрасою свята та головним підтвердженням тому, що свято вдалося.

   Завершилося свято фантастичним феєрверком, який   не залишив  байдужим нікого із присутніх. З Новим роком дорогі Тростянчани!

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь