A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Програма придбання спеціально обладнаних автомобілів – новий напрям щодо стимулювання територіальних громад створювати служби перевезень людей з інвалідністю

Дата: 15.01.2020 13:24
Кількість переглядів: 413

Фото без опису

У 2018 році запроваджено новий напрям щодо стимулювання територіальних громад до створення служб перевезень людей з інвалідністю. Цей напрям є вкрай важливим для усунення бар’єрів у життєдіяльності людей з інвалідністю, особливо людей на візках.

 «Наша ціль – створити умови, щоб люди з інвалідністю повноцінно долучалися до усіх сфер життєдіяльності області. Питання доступності є фундаментальним в цьому контексті», – зазначає заступник голови облдержадміністрації Наталя Заболотна.

Так, у 2020 році Уряд продовжить закупівлю і передачу об’єднаним територіальним громадам спеціальних авто для служб перевезень людей з інвалідністю, щоб громади ставали більш доступними. До 1 квітня триває подача документів.

У 2019 році 6 ОТГ Вінниччини скористались цією можливістю, створили служби перевезень людей з інвалідністю і отримали авто: Вапнярська, Жданівська, Немирівська, Томашпільська, Тульчинська, Шляхівська ОТГ.

«Закликаю голів ОТГ бути активнішими і подавати заявки на отримання спецавто. З порядком можете ознайомитись на офіційному веб-порталі Міністерства соціальної політики України, а Департамент соціальної і молодіжної політики облдержадміністрації за телефоном 32-72-39 надасть всі необхідні консультації з цього питання», - зазначила заступник голови облдержадміністрації.

Детальніше за посиланням: https://www.msp.gov.ua/content/programa-pridbannya-specialno-obladnanih-avtomobiliv.html?PrintVersion&fbclid=IwAR0N0y07eSJEODtQX-t257hOLOFt4wZAQjci03669zFLwo9nl_MdsOaoW-

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь