A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Служити в Збройних силах України престижно

Дата: 07.02.2020 11:03
Кількість переглядів: 474

 

                                         

  06 лютого в залі засідань райдержадміністрації за участю керівництва району, військового комісара Тростянецького ОРВК підполковника Сергія Стоколос, старшого інспектора сектору превенції капітана поліції Вікторії Хреїк, голови призовної лікарської комісії Наталії Гори відбулась зустріч з батьками призовників, призовниками, військовослужбовцями військової служби за контрактом та курсантами вищих військових навчальних закладів, сільськими головами та начальниками ВОС сільських рад.

  Метою зустрічі, зауважив Сергій Стоколос, є доведення та роз’яснення громадянам призовного віку та їхнім батькам і рідним, що захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України є конституційним обов’язком громадян України (ст. 65 Конституції та ч. 1 ст. 1 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу»), адміністративної і кримінальної відповідальності, яка наступає за ухилення від строкової військової служби, популяризації строкової військової служби та перспектив військової служби за контрактом в ЗСУ і навчання в вищих військових навчальних закладах.

  Військовослужбовці строкової служби та служби за контрактом розповіли присутнім, як у позитивну сторону за останні роки змінилося відношення держави до військовослужбовців, про перспективи служби за контрактом,  щорічну матеріальну допомогу для вирішення соціально побутових питань і тд.

  Наталя Гора у своєму виступі зауважила, що для суспільства стан здоров’я громадян призивного віку на першому місці, але нажаль великий відсоток призовників дійсно мають ряд захворювань в такому юному віці. Батьків закликала про доцільність обстеження дітей і прийняття, в разі необхідності, заходів по лікуванню на початкових стадіях хвороб.

  Вікторія Хреїк звернула увагу на обов’язкове виконання закону України «Про військовий обов’язок і військову службу та нагадала, що призовники, які ухиляються від строкової військової служби будуть притягуватися до відповідальності, передбаченої законодавством.

  В заключному слові військовий комісар підполковник Сергій Стоколос подякував усім присутнім та зазначив, що військова служба у ЗСУ, НГУ та ДПСУ є відповідальною та почесною місією. Нагадав, що перед хлопцями нелегке випробування, але саме військова служба допоможе їм зміцнити свій дух та тіло та побажав успіхів у службі.

                              

                             

                                                                       


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь