Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Служити в Збройних силах України престижно

Дата: 07.02.2020 11:03
Кількість переглядів: 497

 

                                         Фото без опису

  06 лютого в залі засідань райдержадміністрації за участю керівництва району, військового комісара Тростянецького ОРВК підполковника Сергія Стоколос, старшого інспектора сектору превенції капітана поліції Вікторії Хреїк, голови призовної лікарської комісії Наталії Гори відбулась зустріч з батьками призовників, призовниками, військовослужбовцями військової служби за контрактом та курсантами вищих військових навчальних закладів, сільськими головами та начальниками ВОС сільських рад.

  Метою зустрічі, зауважив Сергій Стоколос, є доведення та роз’яснення громадянам призовного віку та їхнім батькам і рідним, що захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України є конституційним обов’язком громадян України (ст. 65 Конституції та ч. 1 ст. 1 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу»), адміністративної і кримінальної відповідальності, яка наступає за ухилення від строкової військової служби, популяризації строкової військової служби та перспектив військової служби за контрактом в ЗСУ і навчання в вищих військових навчальних закладах.

  Військовослужбовці строкової служби та служби за контрактом розповіли присутнім, як у позитивну сторону за останні роки змінилося відношення держави до військовослужбовців, про перспективи служби за контрактом,  щорічну матеріальну допомогу для вирішення соціально побутових питань і тд.

  Наталя Гора у своєму виступі зауважила, що для суспільства стан здоров’я громадян призивного віку на першому місці, але нажаль великий відсоток призовників дійсно мають ряд захворювань в такому юному віці. Батьків закликала про доцільність обстеження дітей і прийняття, в разі необхідності, заходів по лікуванню на початкових стадіях хвороб.

  Вікторія Хреїк звернула увагу на обов’язкове виконання закону України «Про військовий обов’язок і військову службу та нагадала, що призовники, які ухиляються від строкової військової служби будуть притягуватися до відповідальності, передбаченої законодавством.

  В заключному слові військовий комісар підполковник Сергій Стоколос подякував усім присутнім та зазначив, що військова служба у ЗСУ, НГУ та ДПСУ є відповідальною та почесною місією. Нагадав, що перед хлопцями нелегке випробування, але саме військова служба допоможе їм зміцнити свій дух та тіло та побажав успіхів у службі.

                             Фото без опису Фото без опису

                            Фото без опису Фото без опису

                                                                       Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних