A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Відбулась щотижнева апаратна нарада

Дата: 17.02.2020 17:22
Кількість переглядів: 753

Фото без опису

17 лютого,  під головуванням селищного голови Людмили Червонецької, відбулась щотижнева апаратна нарада за участю керівників  стуктурних підрозділів селищної ради. На нараді було підведено підсумки роботи за минулий тиждень та окреслено завдання на наступний.

 Так,зокрема,особлива увага акцентувалась на необхідності докорінного покращення інформування про діяльність структурних підрозділів ради на офіційному веб сайті громади.

Також поставлено завдання включитись в конкурс на   оцінювання бюджетної прозорості. Індекс прозорості місцевих бюджетів та методологію його оцінювання розроблено Фондом Східна Європа спільно із Громадським партнерством «За прозорі місцеві бюджети!», у співпраці з Асоціацією міст України за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Зобов’язано відділ освіти, культури, медицини, молоді, спорту та соціального захисту  Тростнецької селищної ради до 24 лютого поточного року підготувати звіти  навчальних закладів про стан матеріальної бази , харчування дітей,з метою передбачення коштів в бюджеті на відповідні статті та запобіганню збору коштів з батьків.

 Під час наради ,Людмила Іванівна звернено увагу на прискорення темпів введення в дію теплиць на території с. Демидівка, з тим щоб в 10-ти денний  термін розпочати їх роботу.

Також, селищний голова поставила завдання відповідним службам  щодо підготовки  та проведення заходу до Дня Героїв Небесної Сотні,які відбудуться в громаді 20 лютого, зокрема ,було акцентовано увагу на  впорядкуванні пам`ятних  знаків  на території селища, а також  встановлення Державних прапорів.

На  завершення наради , учасники обговорили питання проведення інших масових заходів, які заплановані найближчим часом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь