A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Увага! Погіршення погодніх умов!

Дата: 24.02.2020 08:34
Кількість переглядів: 445

                                

  За даними Вінницького обласного центру з гідрометеорології 23-24 лютого по Вінницькій області та м. Вінниці очікується ускладнення погодних умов: опади у вигляді дощу та мокрого снігу. Посилення вітру до 15-22 м/с, 24 лютого місцями сильний вітер 25-30 м/с.

  Ускладнення погодних умов 23 лютого відповідатиме 1 рівню небезпеки (жовтий), 24 лютого 2 рівень небезпеки (помаранчевий).

  Такі погодні умови можуть призвести до виникнення надзвичайних подій чи ситуацій на транспорті, об’єктах енергетики, зв’язку та в комунальному господарстві.

  З метою запобігання виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних із ускладненням погодних умов, мінімізації їх негативних наслідків та вжиття невідкладних заходів необхідно:

  • вжити заходів щодо забезпечення безперебійного функціонування системжиттєзабезпечення населення та об’єктів економіки, сталої роботи об’єктівсоціальної сфери;
  • бути в готовності розгорнути роботу штабів з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій і оперативних груп для забезпечення управління та координації дій сил на випадок їх залучення;
  • утримувати у постійній готовності до застосування наявні сили та засоби, утому числі інженерну та автомобільну техніку, мобільні пункти обігріву, автономні джерела електроживлення;
  •  
  • здійснювати інформування населення та учасників дорожнього руху про ускладнення погодних умов, ситуацію на автошляхах, введення тимчасових обмежень руху транспортних засобів із зазначенням маршрутів об’їзду та місць тимчасової стоянки.

  У разі ускладнення оперативної обстановки забезпечити негайне реагування на початковому етапі виникнення загроз та інформувати Департамент з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами через оперативного чергового за тел. (ф) 67-11-37.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь