A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій об’єднаної територіальної громади

Дата: 23.03.2020 18:03
Кількість переглядів: 1896

                                                                    Фото без опису

  23 березня відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій об’єднаної територіальної громади.

 Селищний голова, голова  комісії ТЕБ та НС Людмила Червонецька   повідомила присутніх, що  відповідно до протоколу № 10 позачергового  засідання  обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки  та надзвичайних ситуацій  від 21 березня 2020 року та на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання  поширенню   на території України гострої  респіраторної  хвороби COVID-19 спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» голів  об’єднаних територіальних громад  зобов’язано  встановити та запровадити  обмежувальні  протиепідемічні заходи на відповідних  адміністративно-територіальних одиницях відповідно до  вимог статті 30 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб».

 Члени комісії обговорили  виконання  попередніх рішень  комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.    

 

За результатами обговорення доповіді, вислухавши  думку  членів комісії, Комісія вирішила:

 

  1. Директору СТ «Тростянецьринокторг» (Ризун В.І.), заборонити  роботу ринку   до завершення  епідемічного  періоду.

Термін виконання: з  23 березня 2020 р. до скасування заборони  

  1. Директору Тростянецької селищної комунальної установи з благоустрою  (Пріщенко Д.І.)  спільно з директорами комунальних установ провести роботу  щодо закриття   дитячих ігрових та спортивних майданчиків,  які розташовані  на території селища.

Термін виконання: негайно

 2.1.Придбати обладнання, дезінфікуючі засоби та засоби індивідуального захисту для працівників, та забезпечити  проведення обробки двічі  на добу зупинок  громадського транспорту.

Термін виконання: негайно

  1. Голові Тростянецької  селищної ради  розглянути питання   виділення коштів для гарячого харчування  та проживання військовослужбовців Національної  Гвардії України (8 чоловік),   які несуть службу на стаціонарних блок-постах.

Термін виконання: негайно

3.1. Забезпечити  виготовлення обмежувальних дорожніх знаків для  блок-постів, в кількості 4-х одиниць.

Термін виконання: негайно

  1. Оперативній  групі  створеній при селищній  раді (Маснюк В.Л.)  продовжити перевірку  дотримання  субєктами господарювання   вимог  санітарно-гігієнічних правил  та окремо перевірити питання готовності КПН «Тростянецька центральна районна лікарня»  щодо забезпечення дезінфекційними засобами, засобами захисту та готовності закладу до надання медичних послуг.

Термін виконання: постійно

  1. Відділу внутрішньої політики та звязків з громадськістю селищної ради підготовити памятку  для населення  щодо дотримання  санітарно-гігієнічних правил, вчергове  наголосити на  необхідності  максимального  обмеження   пересування громадян  як пішки так і власним автотранспортом.

Термін виконання: негайно

  1. Контроль за  виконанням  рішення покласти на заступника голови комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій обєднаної територіальної громади (Ткач О.А.)

Термін виконання: постійно

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь