Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій об’єднаної територіальної громади

Дата: 23.03.2020 18:03
Кількість переглядів: 1910

                                                                    Фото без опису

  23 березня відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій об’єднаної територіальної громади.

 Селищний голова, голова  комісії ТЕБ та НС Людмила Червонецька   повідомила присутніх, що  відповідно до протоколу № 10 позачергового  засідання  обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки  та надзвичайних ситуацій  від 21 березня 2020 року та на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання  поширенню   на території України гострої  респіраторної  хвороби COVID-19 спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» голів  об’єднаних територіальних громад  зобов’язано  встановити та запровадити  обмежувальні  протиепідемічні заходи на відповідних  адміністративно-територіальних одиницях відповідно до  вимог статті 30 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб».

 Члени комісії обговорили  виконання  попередніх рішень  комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.    

 

За результатами обговорення доповіді, вислухавши  думку  членів комісії, Комісія вирішила:

 

  1. Директору СТ «Тростянецьринокторг» (Ризун В.І.), заборонити  роботу ринку   до завершення  епідемічного  періоду.

Термін виконання: з  23 березня 2020 р. до скасування заборони  

  1. Директору Тростянецької селищної комунальної установи з благоустрою  (Пріщенко Д.І.)  спільно з директорами комунальних установ провести роботу  щодо закриття   дитячих ігрових та спортивних майданчиків,  які розташовані  на території селища.

Термін виконання: негайно

 2.1.Придбати обладнання, дезінфікуючі засоби та засоби індивідуального захисту для працівників, та забезпечити  проведення обробки двічі  на добу зупинок  громадського транспорту.

Термін виконання: негайно

  1. Голові Тростянецької  селищної ради  розглянути питання   виділення коштів для гарячого харчування  та проживання військовослужбовців Національної  Гвардії України (8 чоловік),   які несуть службу на стаціонарних блок-постах.

Термін виконання: негайно

3.1. Забезпечити  виготовлення обмежувальних дорожніх знаків для  блок-постів, в кількості 4-х одиниць.

Термін виконання: негайно

  1. Оперативній  групі  створеній при селищній  раді (Маснюк В.Л.)  продовжити перевірку  дотримання  субєктами господарювання   вимог  санітарно-гігієнічних правил  та окремо перевірити питання готовності КПН «Тростянецька центральна районна лікарня»  щодо забезпечення дезінфекційними засобами, засобами захисту та готовності закладу до надання медичних послуг.

Термін виконання: постійно

  1. Відділу внутрішньої політики та звязків з громадськістю селищної ради підготовити памятку  для населення  щодо дотримання  санітарно-гігієнічних правил, вчергове  наголосити на  необхідності  максимального  обмеження   пересування громадян  як пішки так і власним автотранспортом.

Термін виконання: негайно

  1. Контроль за  виконанням  рішення покласти на заступника голови комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій обєднаної територіальної громади (Ткач О.А.)

Термін виконання: постійно

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних