A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій об’єднаної територіальної громади

Дата: 30.03.2020 17:01
Кількість переглядів: 1595

                                                                        Фото без опису

  30 березня відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій об’єднаної територіальної громади.

   Селищний голова, голова  комісії ТЕБ та НС Людмила Червонецька   повідомила присутніх, що відповідно до розпорядження голови Вінницької обласної державної адміністрації від 29 березня 2020 року № 10/Р «Про формування спроможної мережі закладів охорони здоров’я області по наданню медичної допомоги хворим на гостру респіраторну хворобу COVID-19 1 хвилі» КНП «Тростянецька центральна районна лікарня» перепрофільовується   на прийом та лікування  пацієнтів першої хвилі другої черги з випадками  на тяжку респіраторну хворобу COVID-19.

  Крім того, про заходи які вживаються  для забезпечення  карантинного режиму  доповіли Хреїк Володимир Іванович  – заступник начальника Тростянецького відділення поліції Бершадського відділення поліції ГУНП, Пчелянський Віталій Петрович – начальник Тростянецького районного сектору ГУДСНС України у Вінницькій  області.


За результатами обговорення доповіді, вислухавши  думку  членів комісії, Комісія вирішила:

       З метою попередження розповсюдження нової коронавірусної інфекції (COVID-19) на території Тростянецької об’єднаної територіальної громади, з урахуванням ймовірного розвитку складної епідемічної ситуації, відповідно до статей 28, 30 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», Положення про  комісію  техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Тростянецької об’єднаної територіальної громади, затвердженого рішенням 14 сесії 7 скликання від 21.12.2018 року № 172, ввести обмежувальні заходи на території об’єднаної територіальної громади  з 30.03.2020 року до завершення карантинного періоду, а саме:

1. Начальнику Тростянецького відділення поліції Бершадського відділення ГУНП  у Вінницькій області  максимально обмежити:

1.1. пересування громадян по території ОТГ  і  до інших населених пунктів України, а також пересування в громадських місцях без крайньої потреби;

1.2. проведення культурних, політичних, спортивних, соціальних, релігійних та інших заходів за масовою участю громадян;

1.3. Суворо контролювати  дотримання громадянами які прибули з іноземних країн   умов самоізоляції.

Термін виконання: з 30 березня до завершення карантину

 

2. Директору СТ «Тростянецьринокторг» (Ризун В.І.), власнику приватного ринку (Ровишин І.М.), суб’єктам господарювання, робота яких  передбачає приймання відвідувачів, зокрема закладів громадського харчування (ресторанів, кафе тощо), торговельно-розважальних центрів, інших закладів розважальної діяльності, фітнес-центрів, закладів культури, торговельного і побутового обслуговування населення

2.1 Заборонити роботу, крім :

  • торгівлі продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, ветеринарними препаратами, кормами, пестицидами та агрохімікатами, насінням і садивним матеріалом, засобами зв’язку за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту, а також дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів;
  •  провадження банківської та страхової діяльності, а також медичної практики, ветеринарної практики, діяльності автозаправних комплексів, діяльності з технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів, технічного обслуговування реєстраторів розрахункових операцій, діяльності з ремонту комп’ютерів, побутових виробів і предметів особистого вжитку, об’єктів поштового зв’язку за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту, а також дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів.
  1. Заборонити роботу  торгівельних точок з продажу кави без наявних дозвільних документів.

Термін виконання: з 30 березня до завершення карантину

  

  1. Директору Тростянецької селищної комунальної установи з благоустрою  (Пріщенко Д.І.) продовжити роботу  щодо  проведення обробки двічі  на день зупинок  громадського транспорту.

Термін виконання: постійно

  1. Голові Тростянецької  селищної ради  розглянути питання   виділення коштів для придбання костюмів хімічного захисту Л-1  та протигазів в кількості 10 одиниць, дезінфікуючих засобів для обробки  зупинок  транспортних засобів, підїздів житлових будинків  та громадських місць.

Термін виконання: негайно

 

  1. Оперативній  групі  створеній при селищній  раді (Маснюк В.Л.)  продовжити перевірку  дотримання  субєктами господарювання   вимог  санітарно-гігієнічних правил з врахуванням рішення  комісії ТЕБ та НС.

Термін виконання: постійно

  1. Контроль за  виконанням  рішення покласти на заступника голови комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій обєднаної територіальної громади (Ткач О.А.)

Термін виконання: постійно


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь