A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

До уваги вірян! Відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій об’єднаної територіальної громади

Дата: 16.04.2020 08:41
Кількість переглядів: 2499

                                                        Фото без опису

  15 квітня за участі керівників   релігійних  громад  селища  відбулось засідання  комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних  ситуацій  Тростянецької  обєднаної  територіальної  громади, на якому  обговорено питання відзначення Пасхи  в умовах масового поширення епідемії коронавірусу.

  За  результатами обговорення  прийнято відповідне  рішення, з текстом якого  пропонуємо  ознайомитись жителям громади. 

 

 З метою запобіганню розповсюдження  коронавірусної інфекції на території Тростянецької об’єднаної територіальної громади, з урахуванням ймовірного розвитку складної епідемічної ситуації, відповідно до статей 29, 30,32 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», Положення про  комісію  техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Тростянецької об’єднаної територіальної громади, затвердженого рішенням 14 сесії 7 скликання від 21.12.2018 року № 172, ввести додаткові обмежувальні заходи, зокрема  рекомендувати жителям  максимально обмежити перебування та переміщення  громадськими місцями у період вихідних і святкових днів з 00 год 01 хв. з суботи до 06 год. 00 хв. першого робочого дня.

 

Термін виконання: з 15 квітня до завершення карантину

 

    1. Керівникам  релігійних громад:  Святого  Апостола Андрія Первозванного     смт. Тростянець Української Православної Церкви Тульчинської єпархії Шарапанівському Володимиру Андрійовичу, релігійної громади парафії Успіння Божої Матері  смт. Тростянець Вінницько-Тульчинської єпархії Православної Церкви України Торбахевичу Михайлу Даниловичу, Свято-Покровської релігійної громади села Демидівка Української Православної Церкви Тульчинської єпархії Мохорух Миколі Івановичу, у разі проведення  богослужінь врахувати вимоги  діючих нормативно правових  актів: Постанови Кабінету Міністрів України № 211 від 11 березня 2020 року, а також рекомендацій щодо проведення  релігійних свят під час карантину, прийнятих в результаті зустрічі керівництва Національної поліції з представниками Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій, яка відбулась 08 квітня 2020 року,  і передбачають наступне:

 

  1.  1.1 одночасно  в храмі можуть перебувати  не більше 10 осіб. У  разі  перевищення, богослужіння  у храмі  припиняється. Національна  поліція вважатиме порушенням  норм карантину як присутність більшої кількості  осіб у храмі, так і присутність  вірян на територіях біля  храмів на відкритому  повітрі у будь-якій  кількості, за що вважає за можливе притягати до відповідальності;

 

  1.   1.2 нормами карантину накладається  загальний  обовязок використовувати  у публічних  місцях засоби  захисту (маски, респіратори, одноразові рукавички);
  2.  
  3.   1.3 загальну панахиду  за спочилими  на кладовищах  провести на Троїцьку батьківську поминальну суботу (6 червня).
  4.  

    2. Начальнику Тростянецького відділення  поліції Бершадського відділення  поліції ГУНП у Вінницькій  області  Деркачу В.В. спільно  з громадським формуванням «Шериф»  забезпечити охорону  громадського  порядку та дотримання вимог карантинних заходів  у  вихідні та святкові  дні.

 

Термін виконання: з 15 квітня до завершення карантину

 

 

    3. Секретарю комісії ТЕБ та НС  Маснюку В.Л. забезпечити  опоблікування  протоколу  засідання  комісії   з  прийнятим рішенням.

Термін виконання: негайно


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь