Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

До уваги вірян! Відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій об’єднаної територіальної громади

Дата: 16.04.2020 08:41
Кількість переглядів: 2514

                                                        Фото без опису

  15 квітня за участі керівників   релігійних  громад  селища  відбулось засідання  комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних  ситуацій  Тростянецької  обєднаної  територіальної  громади, на якому  обговорено питання відзначення Пасхи  в умовах масового поширення епідемії коронавірусу.

  За  результатами обговорення  прийнято відповідне  рішення, з текстом якого  пропонуємо  ознайомитись жителям громади. 

 

 З метою запобіганню розповсюдження  коронавірусної інфекції на території Тростянецької об’єднаної територіальної громади, з урахуванням ймовірного розвитку складної епідемічної ситуації, відповідно до статей 29, 30,32 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», Положення про  комісію  техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Тростянецької об’єднаної територіальної громади, затвердженого рішенням 14 сесії 7 скликання від 21.12.2018 року № 172, ввести додаткові обмежувальні заходи, зокрема  рекомендувати жителям  максимально обмежити перебування та переміщення  громадськими місцями у період вихідних і святкових днів з 00 год 01 хв. з суботи до 06 год. 00 хв. першого робочого дня.

 

Термін виконання: з 15 квітня до завершення карантину

 

    1. Керівникам  релігійних громад:  Святого  Апостола Андрія Первозванного     смт. Тростянець Української Православної Церкви Тульчинської єпархії Шарапанівському Володимиру Андрійовичу, релігійної громади парафії Успіння Божої Матері  смт. Тростянець Вінницько-Тульчинської єпархії Православної Церкви України Торбахевичу Михайлу Даниловичу, Свято-Покровської релігійної громади села Демидівка Української Православної Церкви Тульчинської єпархії Мохорух Миколі Івановичу, у разі проведення  богослужінь врахувати вимоги  діючих нормативно правових  актів: Постанови Кабінету Міністрів України № 211 від 11 березня 2020 року, а також рекомендацій щодо проведення  релігійних свят під час карантину, прийнятих в результаті зустрічі керівництва Національної поліції з представниками Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій, яка відбулась 08 квітня 2020 року,  і передбачають наступне:

 

  1.  1.1 одночасно  в храмі можуть перебувати  не більше 10 осіб. У  разі  перевищення, богослужіння  у храмі  припиняється. Національна  поліція вважатиме порушенням  норм карантину як присутність більшої кількості  осіб у храмі, так і присутність  вірян на територіях біля  храмів на відкритому  повітрі у будь-якій  кількості, за що вважає за можливе притягати до відповідальності;

 

  1.   1.2 нормами карантину накладається  загальний  обовязок використовувати  у публічних  місцях засоби  захисту (маски, респіратори, одноразові рукавички);
  2.  
  3.   1.3 загальну панахиду  за спочилими  на кладовищах  провести на Троїцьку батьківську поминальну суботу (6 червня).
  4.  

    2. Начальнику Тростянецького відділення  поліції Бершадського відділення  поліції ГУНП у Вінницькій  області  Деркачу В.В. спільно  з громадським формуванням «Шериф»  забезпечити охорону  громадського  порядку та дотримання вимог карантинних заходів  у  вихідні та святкові  дні.

 

Термін виконання: з 15 квітня до завершення карантину

 

 

    3. Секретарю комісії ТЕБ та НС  Маснюку В.Л. забезпечити  опоблікування  протоколу  засідання  комісії   з  прийнятим рішенням.

Термін виконання: негайно


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних