A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Триває поточний ремонт доріг селища

Дата: 24.04.2020 15:41
Кількість переглядів: 1160

                                                         Фото без опису

   Один з напрямків роботи Тростянецької селищної комунальної установи  є утримання доріг комунальної форми власності шляхом проведення комплексу робіт, в результаті яких підтримується належний транспортно-експлуатаційний стан дороги. Це відповідальний і трудомісткий процес, який вимагає наявності спеціалізованої дорожньої техніки і кваліфікованих спеціалістів. Дорожнє покриття з часом, під впливом інтенсивного дорожнього руху, негативного впливу погодно-кліматичних умов та ряду інших різних факторів, починає руйнуватися. У зв’язку з цим виникає необхідність в капітальному або поточному ремонті доріг.

  З початку року активно ведуться роботи з відновлення та забезпечення утримання селищних доріг: прогрейдеровано та висипано щебеневою сумішшю вулиці Миру, Медична, Грушевського, Шукшина, Висоцького, Героїв України, Козицького, Маяковського, Абрикосова, Космонавтів, Подільську, Незалежності, Марка Вовчка, Молодіжну, Шевченка, Коцюбинського, проїзди  від ТОВ «Тростянецьхліб» до аеродрому, від КНП «Територіального медичного об’єднання «Вінницький обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Вінницької обласної ради» до аеродрому.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

    На наступному тижні ремонтні роботи продовжаться на вулицях Комарова,  Калинова,  пров. Польовий.

  В зв‘зку з необхідністю проведення  реконструкції та  будівництва водопроводів  по вулиці Зої Космодем’янської, Горького, Кармелюка, Аграрна, ремонт дорожнього покриття  по цих вулицях відтерміновується.

  Іде підготовка до  укладання асфальто-бетонного покриття на вулиці 1 Травня,   Набережна, спуски по вул. Горького до КНС,  вул. Поштова до КНС, вул. Щаслива  та проїзду  від вул.  Ліни Костенко до вул. Мічуріна,  по ІІ провулку Макаренка -  з’їзд від вул. Б.Хмельницького.

       Фото без опису Фото без опису  

    Згідно з планом соціально-економічного розвитку об’єднаної територіальної громади на 2020 рік роботи по ремонту доріг тривають.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь