A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Голова Тростянецької селищної ОТГ провела апаратну нараду

Дата: 12.05.2020 13:43
Кількість переглядів: 1570

                        Фото без опису

  12 травня селищний голова Людмила Червонецька провела апаратну нараду із керівниками управлінь та структурних підрозділів, керівниками комунальних закладів, які перебувають у комунальній власності Тростянецької ОТГ.

  Керівник громади повідомила присутніх про послаблення карантинних обмежень, як на території країни, так і громади, згідно постанови КМУ від 04 травня 2020 р. № 343.

  В ході наради було розглянуто ряд питань, які стосуються освітніх закладів громади,  зокрема:  формування початкових класів на 2020/2021 навчальний рік, відпускна кампанія та тарифікація працівників, проведення робіт з поточного ремонту.


   Начальник відділу освіти, культури, медицини, молоді, спорту та соціального захисту Тростянецької селищної ради Тетяна Шерстюк інформувала про організоване завершення 2019/2020 навчального року:  «Враховуючи рекомендаційні листи  Міністерства освіти і науки України від 31.03.2020 року №1/9-182 «Щодо організованого завершення 2019-2020 навчального року та зарахування до закладів загальної середньої освіти», від 16.04.2020 року № 1/9-213 «Щодо проведення підсумкового оцінювання та організованого завершення  2019-2020 навчального року» заклади загальної середньої освіти  повинні забезпечити належну організацію завершення навчального процесу у школах.

  Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 30 березня 2020 року №463 «Про звільнення від проходження державної підсумкової атестації учнів, які завершують здобуття початкової та базової загальної середньої освіти у 2019-2020 навчальному році»  учні 4 та 9 класів не будуть складати ДПА.

  Для учнів перевідних класів вчителями заплановано контрольні роботи для тематичного та річного оцінювання знань здобувачів освіти. При цьому, педагогам рекомендовано організувати проведення окремих дистанційних консультацій для учнів, які хворіють або перебувають у режимі самоізоляції.

  Підсумкова оцінка за семестр має бути виставлена з урахуванням результатів поточного та тематичного оцінювання під час навчання з використанням технологій дистанційного навчання.

  Навчальний рік завершиться 29 травня 2020 року.

  Свідоцтва про базову загальну середню освіту планується видати учням до 15 червня 2020 року. Свідоцтва про повну загальну середню освіту учні 11-х класів отримають по завершенню державної підсумкової атестації у формі ЗНО.

  Заборонено проведення масових заходів із залученням учасників освітнього процесу, у тому числі Свята останнього дзвоника та випускних вечорів.

  На початку 2020-2021 навчального року в 2-11-х класах планується організувати проведення вхідного оцінювання учнів з метою діагностування рівня навчальних досягнень учнів за попередній рік. Це буде зроблено, щоб зрозуміти рівень знань учнів, отриманий під час дистанційного навчання. Відповідно, буде проведено коригування навчальних планів по предметах та, можливо, збільшення навчального часу на узагальнення та закріплення навчального матеріалу і, в разі необхідності, проведення оцінювання учнів за попередній навчальний рік.»

  Також, було розглянуто цілий ряд невідкладних питань.

 Фото без опису Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь