A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Зневажливе ставлення до комунального майна громади

Дата: 13.05.2020 10:37
Кількість переглядів: 3151

                   

  Постановою Кабінету Міністрів України від 04 травня 2020 р. № 343 з 11 травня послаблено карантинні обмеження, як на території країни, так і громади. Нажаль, ці пом’якшення не всі жителі сприйняли адекватно.

 

  Площа та парк - прекрасні місця для сімейного відпочинку та  зустрічі з друзями. Завдяки кропіткій праці комунальної служби селища ці місця завжди доглянуті та охайні. Однак, не всі  жителі громади поважають їх працю та  шанують майно селища.

 

 Так, 13 травня на території центральної площі (біля КЗ «Тростянецька дитяча музична школа) було виявлено гори сміття, залишеного особами в нічний час, при тому, що поряд розташовано урну для сміття. З камер спостереження  встановлено, що група людей у кількості 4-х осіб розпивали алкогольні напої в громадському місці, зневажливо ставилися до комунального майна, справляли малу нужду на кущі, які спільними зусилями садили жителі громади, порушували норми карантинних обмежень.  

 

             

   

  Однак, це ще не усі «нічні пригоди». На клумбах, що розташовані біля КЗ «Тростянецький районний будинок культури», вкрадено насадження квітів петунії.

                     

  Закликаємо всіх жителів селища бережливо ставитись до комунального майна. Пам’ятайте, що  всі роботи у селищі робляться за кошти платників податку нашої територіальної громади. Будемо раді, якщо кожен зокрема і всі в цілому будуть слідкувати за дотриманням правил благоустрою.

  Давайте спільно розвивати нашу громаду та берегти те, що уже зроблено, а також поважати один одного, себе, рідне селище і працю інших людей!

Шановні мешканці Тростянецької  ОТГ!
  Якщо ви стали випадковими свідками фактів вандалізму на території громади, велике прохання -  не будьте байдужі,  зателефонуйте до Тростянецької селищної ради за тел.: 2-24-85 або до Національної поліції України за номером: 102 та повідомте про такий випадок.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь