A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Працівники відділення екстреної медичної допомоги отримали допомогу від Тростянецької селищної ОТГ

Дата: 21.05.2020 16:12
Кількість переглядів: 1376

                  Фото без опису

  Сьогодні відбулася передача засобів індивідуального захисту та дезінфікуючих засобів для медичних працівників філії «Бершадська СЕМД» Тростянецьке відділення екстреної медичної допомоги. Кошти на дані засоби були виділені Тростянецькою селищною радою для надання медичної допомоги на період ускладнення епідеміологічної ситуації та роботи бригад екстреної медичної допомоги в умовах підвищеної небезпеки.

  При передачі засобів захисту були присутні представник Тростянецької селищної ради Олег Ткач,  заступник головного лікаря з медичної частини Вінницького обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Станіслав Скоробогач, головний лікар Бершадської станції екстреної медичної допомоги Леонід Ніцевич.

  «Хочу висловити щиру подяку селищному голові Людмилі Червонецькій та жителям селищної об’єднаної територіальної громади за те, що вони роблять все, щоб екстрена допомога для Тростянця та Тростянецького району надавалася якісно, вчасно і була на найвищому рівні. Від директора КНП «Територіального медичного об’єднання «Вінницький обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Вінницької обласної ради» Анатолія Пірникози, від себе особисто, головного лікаря Бершадської станції екстреної медичної допомоги Леоніда Ніцевича, щиро дякую за цю допомогу і хочу завірити, що служба екстреної допомоги, в тому числі Тростянецька, буде гідно виконувати завдання, які перед нею стоять», - подякував заступник головного лікаря з медичної частини Вінницького обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Станіслав Скоробогач.

  «Людина, її життя та здоров’я є великою соціальною цінністю і ті люди, які обрали такий складний професійний фах стоять на захисті цих цінностей. Селищна рада ніколи не була осторонь тих проблем в медицині, які виникають час від часу у нашій державі. І тому, за рішенням Тростянецької селищної ради, виділено кошти для закупівлі засобів індивідуального захисту та дезінфікуючих засобів для працівників екстреної допомоги, що ми вам щиро презентуємо та бажаємо здоров’я та наснаги.» - зазначив начальник відділу правового забезпечення та адміністративних послуг - юрист Тростянецької селищної ради Олег Ткач.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь