A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Відбулось позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій об’єднаної територіальної громади

Дата: 26.05.2020 08:25
Кількість переглядів: 1596

                                                  Фото без опису

      25 травня відбулось позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій об’єднаної територіальної громади. Учасники засідання розглянули питання щодо пом’якшення обмежувально-карантинних заходів.

     Селищний голова, голова  комісії ТЕБ та НС Людмила Червонецька поінформувала присутніх, про те,  що відповідно до постанови головного державного санітарного лікаря України № 25 від 21.05.2020 р. «Про затвердження Тимчасових рекомендацій  щодо організації  протиепідемічних заходів у закладах дошкільної освіти на період карантину у звязку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19), та протоколу № 31 від 21.05.2020 р. позачергового засідання  обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки  та надзвичайних  ситуацій, враховуючи запровадження  в Україні  з 22 травня 2020 року адаптивного карантину, комісії  необхідно розглянути питання  щодо  можливості  відновлення роботи  закладів  дошкільної   освіти.

  Також виступили директор Тростянецького комунального закладу дошкільної освіти загального розвитку «Колосок», директор Тростянецького комунального закладу дошкільної освіти загального розвитку «Дивограй», які  повідомили, що виконання рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у закладах дошкільної  освіти  на період карантину  в теперішніх умовах є неможливим, тому  комісії  при прийнятті  рішення   необхідно  це врахувати. 

  За результатами обговорення, вислухавши думку керівників закладів освіти  та членів комісії, Комісія вирішила:

 

    Начальнику відділу освіти, культури, медицини, молоді, спорту та соціального захисту :

Рекомендувати відновити  роботу комунальних  закладів:  Тростянецького комунального закладу дошкільної освіти загального розвитку «Колосок», Тростянецького комунального закладу дошкільної освіти загального розвитку «Дивограй», лише  у  разі спроможності виконання Тимчасових рекомендацій  щодо організації  протиепідемічних заходів у закладах дошкільної освіти на період карантину у звязку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19), затверджених постановою головного державного санітарного лікаря України № 25 від 21.05.2020 р.

Термін виконання: до завершення карантинного періоду

 

            ВИСТУПИЛА:  Червонецька Людмила Іванівна –  голова  комісії ТЕБ та НС, яка поінформувала, про те, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України  від 20 травня 2020 року № 392,  з 01 червня 2020 року  дозволяється    відвідування  закладів  освіти для  участі  у пробному  зовнішньому  незалежному оцінюванні.

 

            ВИРІШИЛИ: Дозволити відвідування здобувачам  освіти, та особам які приймають участь у проведенні пробного зовнішнього незалежного оцінювання, 15 та 17 червня  опорного закладу освіти «Тростянецький заклад загальної  середньої  освіти  І-ІІІ ступенів №1», при умові   виконання  вимог  постанови головного державного санітарного лікаря України № 24 від 21.05.2020р. «Про затвердження Тимчасових рекомендацій  щодо організації  протиепідемічних заходів  при проведенні зовнішнього незалежного оцінювання, єдиного  вступного іспиту та єдиного фахового вступного випробування в період  карантину в звязку  з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19).

 

Термін виконання: до завершення карантинного періоду

 

          ВИСТУПИЛА: Червонецька Людмила Іванівна –  голова  комісії ТЕБ та НС,та повідомила про те, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України  від 20 травня 2020 року № 392,  з 01 червня 2020 року  дозволяється  відновлення  роботи закладів фізичної  культури та спорту, спортивних  залів  (крім проведення  групових занять  з кількістю  учасників  більше  ніж 10 осіб),  та з 10 червня  відновлення діяльності закладів  культури, у тому  числі  проведення культурних заходів, за умови перебування  не більше однієї  особи на 5 кв. метрах площі  де проводиться  захід.

 

      ВИРІШИЛИ: Керівникам  Тростянецького селищного центру фізичної культури і спорту,  Тростянецького селищного центру культури  та дозвілля, провести  відповідну  роботу  щодо  підготовки  закладів  до приймання відвідувачів, забезпечення   працівників  засобами індивідуального захисту та достатньою кількістю дезінфікуючих  засобів для  обробки  приміщень.

Термін виконання: постійно

 

2. Секретарю комісії ТЕБ та НС  Маснюку В.Л. забезпечити  опоблікування  протоколу  засідання  комісії   з  прийнятим рішенням.

Термін виконання: негайно

 

Фото без опису Фото без опису Фото без опису 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь