Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Виконання селищного бюджету Тростянецької об’єднаної територіальної громади

Дата: 01.06.2020 15:05
Кількість переглядів: 826

                                  Фото без опису

  До загального фонду селищного бюджету Тростянецької ОТГ за 5 місяців 2020 року надійшло 16 320,4 тис. грн. власних доходів, що становить 36,2% до затвердженого плану на рік, недовиконання плану становить  2 467,9 тис.грн.  

  Запровадження карантинних заходів, а також прийняття Закону про внесення змін до Податкового кодексу щодо звільнення платників від сплати окремих податків,  суттєво вплинули на бюджет нашої громади. Порівняно з аналогічним періодом 2019 року надходження зменшилися на 1 926,5 тис.грн. або на 10,6%.

 

  Основними бюджетоутворюючими податками залишаються:

  • податок на доходи з фізичних осіб, надходження якого за січень-травень поточного року склали 9 114,2 тис.грн. або 55,8% до усіх надходжень. Проти відповідного періоду минулого року ПДФО поступило менше на 511,7 тис.грн.;
  • податок на майно, надходження за 5 місяців 2020 року склали 2 350,5 тис.грн. або 14,4% до усіх надходжень, що менше на 504,7 тис.грн. проти аналогічного періоду минулого року.;
  • єдиний податок, надходження якого за січень-травень 2020 року склали 2 514 тис. грн. або 15,4% до власних надходжень. Сума єдиного податку також менша на 553,1 тис.грн. проти  відповідного періоду минулого року;

  В зв’язку із зменшенням частки зарахування акцизного податку до бюджетів місцевого самоврядування частини акцизного податку з виробленого в Україні та ввезеного на митну територію України пального у першому півріччі 2020 року, зменшилась сума надходжень на 157,2 тис.грн. в порівнянні з аналогічним періодом минулого року і за 5 місяців 2020 року надходження склали 1 619,9 тис.грн.

 

  Обмеження, запровадженні карантинними заходами призвели до зменшення і неподаткових надходжень в порівнянні з аналогічним періодом минулого року на 225,7 тис.грн., в тому числі:  плати за надання адміністративних послуг – на 142 тис.грн.

 

  В умовах спаду економіки та повільного наповнення селищного бюджету громади з початку року забезпечено фінансування бюджетних установ та місцевих програм. Так, за 5 місяців 2020 року проведено касових видатків на загальну суму 23 906 тис.грн., в тому числі на соціально-культурну сферу – 13 162,8 тис.грн., житлово-комунальне господарство – 2 913,7 тис.грн., трансферти до інших бюджетів – 2 559,2 тис.грн., державне управління – 3 006,9 тис.грн., дорожнє господарство – 704,6 тис.грн., проведено капітальних видатків на суму 1 558,8 тис.грн.

  Джерелами фінансування цих видатків є кошти бюджету громади, власні надходження бюджетних установ, а також дотація та субвенції із Державного, обласного та районного бюджетів.

 

Управління фінансів Тростянецької селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних