A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Чи потрібний тростянчанам порядок в селищі?

Дата: 10.06.2020 10:41
Кількість переглядів: 1473

                                Фото без опису

  Квітучі дерева, чисте повітря, прибрані вулиці та парки – це той мінімум, який потрібний, щоб пишатися своїм селищем і насолоджуватися життям у ньому.


  Найменша дрібничка, зроблена у цьому плані кожним жителем та працівниками комунального підприємства, принесе суспільну користь і зробить Тростянець кращим. І навпаки, кожен кинутий під ноги недопалок – краплина, з якої збирається море сміття. 


  Жителі Тростянеччини завжди славились тим, що були добрими господарями на своїй землі. На часі усім нам про це потрібно згадати.


  На жаль, не всі наші жителі розуміють те, що не можна виносити сміття до проїзної частини вулиць, на береги водойм, залишають після себе гори сміття в місцях відпочинку, псують комунальне майно, пошкоджують зелені насадження. За останні декілька днів прикрих інцидентів на території Тростянця трапилось чимало:  поламана лавочка навпроти верхнього фонтану, навмисно розкидано сміття з смітників на території селища, в черговий раз викрадені саджанці петуній з клумб біля Будинку культури, підпалений  сміттєвий контейнер та інше.


  На сьогоднішній день в нашій громаді існують окремі особи, яким не подобається все, що робиться для селища. Дуже прикро усвідомлювати, що вони живуть саме серед  нас. Хочеться поглянути в очі тим, що нехтують чужою працею,  свідомо роблять шкоду, тим самим ніби насміхаються над усіма жителями громади, які дбають про чистоту та порядок в громаді.


  Для дотримання чистоти і порядку в селищі необхідно дотримуватись елементарних правил поведінки в громадських місцях, правил поводження з відходами, що є ознакою вихованості, порядності та сумління.


  Пам’ятаймо, що наша поведінка є прикладом для наслідування нашими дітьми та онуками. Давайте закладемо у них основи внутрішньої культури та збережемо свою маленьку батьківщину – рідне селище для них і для себе, як справжні господарі. Адже ніхто, окрім нас самих, не зможе нам створити затишок і порядок. А відтак, і хороший настрій усім, котрі люблять і шанують Тростянець.

 

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь