A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

З 11 червня на Вінниччині починається риболовний сезон

Дата: 11.06.2020 09:04
Кількість переглядів: 714

                            Фото без опису

  Закінчуються обмеження, пов’язані з весняно-літньою забороною на лов водних біоресурсів. 11 червня стартує сезон риболовлі на всіх водоймах Вінниччини.

 


  У цей літній період на водоймах загального користування дозволяється вилов риби громадянам з берега та з човна вудками усіх видів, із загальною кількістю гачків не більше п’яти та спінінгом з блешнею. Норма вилову риби – 3 кг за добу.


  Щодо підводного полювання, то воно дозволяється гарпунними рушницями (без застосування аквалангів) та при наявності посвідчення підводного мисливця.

 

  Рибалки-любителі повинні чітко дотримуватися Правил любительського і спортивного рибальства, зокрема, не застосовувати при вилові вибухових і отруйних речовин, електроструму, колючих знарядь лову, вогнепальної та пневматичної зброї, промислових та інших знарядь лову, виготовлених із сіткоснастевих чи інших матеріалів усіх видів.

 

  При недотриманні вимог Правил любительського та спортивного рибальства порушники відшкодовуватимуть збитки за один екземпляр водних біоресурсів, згідно з діючими Таксами. А саме: судак – 510 грн, сом – 425 грн, щука – 340 грн, сазан – 306 грн, білій амур, товстолоб – 255 грн, лящ – 170 грн, лин – 119 грн, тарань (плітка) – 85 грн, краснопірка – 68 грн, плоскирка – 34 грн, карась – 17 грн, рак – 25,5 грн.

 

  Вінницький рибоохоронний патруль закликає громадян бути відповідальними та дотримуватись природоохоронного законодавства. В Управлінні Держрибагентства у Вінницькій області функціонує телефонна «гаряча лінія»: (068) 018-37-52 або (073) 004-86-06. Про порушення Правил любительського і спортивного рибальства, Порядку придбання чи збуту водних біоресурсів прохання повідомляти за вказаними номерами телефонів.

 

Вінницький рибоохоронний патруль

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь