A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Урочисті проводи призовників до лав Збройних Сил України

Дата: 11.06.2020 14:50
Кількість переглядів: 2313

                           Фото без опису

  11 червня у КЗ «Тростянецький будинок культури» відбулися урочисті проводи призовників весняного  призову 2020 року на строкову військову службу до лав Збройних Сил України.

  Щоби провести хлопців, в залі зібралися батьки, родичі, численні друзі тих, хто виконуватиме почесний обов’язок перед державою і поповнить ряди захисників нашої Вітчизни.

  По плану весняного призову з Тростянецької селищної територіальної громади на службу мають відправитися вісім юнаків: Западнюк Владислав Володимирович, Брова Владислав  Миколайович, Павлов Нікіта Андрійович, Александрук Михайло Ігорович, Мазур Владислав Юрійович, Мазур Павло Олегович, Сірізінський Вадим Васильович, Юрченко Андрій Васильович.

  На новобранців чекають суворі та нелегкі будні військової служби, які вимагатимуть від них самостійності та дисциплінованості, сумлінного виконання почесного обов’язку громадянина України.

  З вітальними словами та найкращими побажаннями звернулася до призовників селищний голова – Людмила Червонецька, яка побажала юнакам міцного здоров’я, успіхів, з честю виконати почесний обов’язок громадянина України, змужнілими і здоровими повернутися додому, де на них чекатимуть їхні батьки та рідні. Адже у ці тривожні та нелегкі часи нашій Батьківщині потрібен захист і надійний тил. Бути захисником своєї землі, народу, миру, сім’ї – завжди почесно, гідно, благородно. У ході церемонії новобранцям селищний голова вручила квіти та грошове заохочення.

  Із напутніми словами звернувся до призовників військовий комісар Тростянецького ОРВК Сергій Стоколос, зазначивши, що сьогодні саме той час, коли наша держава і весь український народ потребує їхнього захисту, наполегливості, розуму та уміння, що саме на їх плечах нині тримаються підвалини незалежності та демократії. А також наголосив, що – незабаром кожен з призовників вирушить у військову частину, туди, де кують військову дисципліну, де стають справжніми чоловіками, де гартується дух нації.

  Хвилюючим моментом заходу став виступ матері одного з призовників – Павлової Інни Вікторівни, яка від імені батьків, сини яких ідуть в армію, висловила надію, що сини через рік служби повернулися живими та здоровими до рідної домівки, щоб у щоденному армійському житті їх оберігала материнська молитва та зігрівали спогади про батьківську домівку.

  Сьогоднішні призовники були головними героями свята, та вже скоро всі, як один, одягнуть військову форму і стануть справжніми солдатами.

   Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь