A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Випускники 9-х класів закладів загальної середньої освіти Тростянецької селищної ОТГ отримали документи про базову загальну середню освіту державного зразка

Дата: 12.06.2020 15:51
Кількість переглядів: 1423

                             Фото без опису

  12 червня у закладах загальної середньої освіти Тростянецької селищної об’єднаної територіальної громади, з дотриманням карантинних заходів, проведено вручення документів про базову загальну середню освіту державного зразка випускникам 9 класів.


  У опорному закладі освіти «Тростянецький заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 1»  документи отримали  41 випускник (класні керівники: 9а клас – Бурдейна Людмила Олексіївна, 9б клас - Костюк Юлія Миколаївна).

   
  У  Тростянецькому  закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №2 - 14  випускників (класний керівник Масняк Ольга Григорівна).  


Дорогі наші випускники! 

Вітаємо вас із закінченням базової загальної середньої освіти! 


Вітаємо з важливою подією і серйозним кроком в доросле життя випускників, які вирішили залишити стіни рідної школи та здобувати професійну освіту.  Бажаємо всім рівних доріг і попутного вітру, завжди домагатися своїх цілей і виправдовувати свої надії. 


Нехай супроводжує  успіх у вступній кампанії та легке навчання. Надіємося, що ви завжди з теплотою будете згадувати шкільні роки, шкільних друзів і, звичайно ж, вчителів. Ми віримо, що ви шановні випускники зробите правильний вибір і станете на ту дорогу, яка допоможе освоїти улюблену і потрібну професію, обійти всі невдачі та перешкоди.


Дев’ятикласникам, які вирішили залишитися у шкільному колективі ще на два роки, бажаємо гарних літніх канікул та сповнених нових сил чекаємо 
 в новому 2020/2021 навчальному році.


Щира вдячність батькам випускників за велике терпіння та підтримку дітей, допомогу учителям, за співпрацю протягом усіх шкільних років.

 

Відділ освіти, культури, медицини, молоді, спорту та соціального захисту Тростянецької селищної ради

 

Фото без опису Фото без описуФото без опису Фото без опису  Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь