A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Випускники КЗ "Тростянецька дитяча музична школа" отримали свідоцтва про закінчення навчання

Дата: 17.06.2020 14:18
Кількість переглядів: 1177

                            Фото без опису

  Кожного  року в червні  працівники КЗ «Тростянецька дитяча музична школа»  проводять урочистий випуск  своїх вихованців, що, безперечно, є однією із найочікуваних  подій місцевого культурного життя. Побачити таку урочистість приходять не тільки рідні та друзі юних  випускників – музикантів, але й інші численні жителі нашої громади та району. І не дивно, тому що урочистий випуск в  музичній школі – це  чудова можливість отримати насолоду від концерту талановитих учнів закладу, які  вражають глядачів своєю мистецькою майстерністю: грою на музичних інструментах, виконанням вокальних творів. Та на жаль, цьогоріч, карантин, викликаний пандемією COVID-19, вніс свої корективи.

 Отож, сьогодні в приміщені дитячої музичної школи свідоцтва про здобуття початкової мистецької освіти отримали 9 випускників закладу.

  У своїй вітальній промові директор школи Микола Савченко привітав випускників та підкреслив, що, як і минулі роки, нинішній був також вдалим для КЗ «Тростянецька дитяча музична школи». Її вихованці гідно представили нашу громаду на всеукраїнських та обласних конкурсах та фестивалях.

  «Це неабияка заслуга вихованців та їх батьків,  викладачів закладу,  Тростянецької селищної ради, яка всіляко сприяє розвитку закладу та створює гідні умови для навчання обдарованої молоді громади», - доповнив Микола Іванович.

  Багато гарних слів  на свою адресу випускники почули  від  начальника  відділу освіти, культури, медицини, молоді, спорту та соціального захисту Тростянецької селищної ради Тетяни Шерстюк, яка вручила окремим випускникам грамоти за перемоги у конкурсах різних рівнів та високі досягнення у навчанні.

  Також, перед присутніми виступив батько одного з випускників закладу - вітав випускників та дякував викладачам за їхню невтомну працю та любов до дітей.

 

 Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь