Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Випускники закладів освіти Тростянецької селищної ОТГ склали перший тест ЗНО 2020

Дата: 25.06.2020 16:50
Кількість переглядів: 834

                                    Фото без опису


  Сьогодні, 25 червня в Україні розпочалась основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання.

  Старт цьогорічного тестування через карантинні заходи був відтермінований більше ніж на місяць. Наразі епідеміологічна ситуація дозволяє провести тестування у період з 25 червня до 17 липня. Зовнішнє оцінювання розпочалося тестом з математики.


  На виконання наказу Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти від 28.05.2020 року № 42,  листа Департаменту освіти і науки Вінницької облдержадміністрації від 03.06.2020 року №1953 «Про надання мережі  пунктів проведення в 2020 році зовнішнього незалежного оцінювання у Вінницькій області», враховуючи лист Міністерства освіти і науки України від 17.06.2020 р. №1/9-331 «Щодо організації підвезення учасників ЗНО з числа випускників закладів загальної середньої освіти до пунктів проведення ЗНО та у зворотному напрямку», наказу відділу освіти, культури, медицини, молоді, спорту та соціального захисту Тростянецької селищної ради від 23.04.2020 року № 81 «Про організоване завершення 2019/2020 навчального року  у закладах загальної середньої освіти Тростянецької ОТГ», здійснено проведення організаційних заходів щодо забезпечення централізованого підвозу 24 випускників закладів освіти громади до пункту тестування у м. Тульчин, проведення відповідних інструктажів з техніки безпеки для попередження виникнення надзвичайних ситуацій під час підвезення учнів та правил поводження під час проходження зовнішнього незалежного оцінювання, супровід.


  Для уникнення скупчень у запрошенні-перепустці кожного учасника зазначено проміжок часу, протягом якого йому рекомендовано прибути до пункту тестування і пройти процедуру допуску.


  Перед входом до пункту тестування учасникам вимірятимуть температуру тіла та перевірять наявність ознак респіраторного захворювання.


  Результати зовнішнього незалежного оцінювання з математики буде оголошено до 17 липня.

 Наступне ЗНО для випускників закладів освіти Тростянецької селищної ОТГ відбудеться 30 червня у м.Бершадь - це буде тестування з української мови та літератури. 


  Незважаючи на скасування державної підсумкової атестації для учнів і студентів, які здобувають повну загальну середню освіту, зовнішнє незалежне оцінювання є обов'язковим для усіх абітурієнтів, які мають намір вступати до закладів вищої освіти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних