A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Молодість – це не вік, це стан душі!

Дата: 28.06.2020 13:06
Кількість переглядів: 4165

              

  Останні вихідні червня ми традиційно відзначаємо День Молоді. Це свято дуже важливе для нашої держави. Адже саме молодь є основною рушійною силою позитивних змін та перетворень, які відбуваються сьогодні в Україні. Молодь приймала найактивнішу участь у Революції Гідності. Молоді волонтери та військові з великим почуттям патріотизму та гідності захищають нашу рідну країну на передовій.

  День молоді – свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею. Воно особливе та унікальне, бо саме такою є молодість. Це неповторна та відповідальна пора, коли людина вступає у самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення. Це та пора, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху. Юність і молодість - це час пошуків, відкриттів, реалізації найсміливіших сподівань, мрій і надій, пошуку свого життєвого шляху, бажання діяти, дивувати світ своїми сміливими ідеями та досягненнями.

  Ми пишаємося  молоддю нашої громади, їх досягненнями в різних напрямках професійної діяльності. Сучасні і освічені, вони – творці сьогодення та майбутнього, їх енергія і завзяття, оптимізм і наполегливість знаходять втілення у бізнесі, політиці, у науці, на виробництві, у спорті та мистецтві. Адже саме вони є  незамінною опорою та фундаментом на шляху розквіту й процвітання України.

  Вітаємо молодь Тростянецької селищної ОТГ, бажаємо творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб утілити всі прагнення. Щиро зичимо вам, дорогі друзі, великого особистого щастя, творчого натхнення, оптимізму та прихильності долі на всіх ваших життєвих дорогах! Прислуховуйтесь до порад людей старшого покоління, адже вони є джерелом народної мудрості, їх практичний життєвий досвід, невичерпна енергія та оптимізм – нерозривний місток, який з’єднує покоління.  

Успіхів вам у всіх справах і починаннях, любові, щастя, невичерпної енергії та оптимізму!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь