A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Робочий візит у село Демидівка

Дата: 09.07.2020 08:48
Кількість переглядів: 1447

                                        Фото без опису

  Згідно перспективного плану соціально-економічного розвитку громади на 2020 рік, 8 липня,  відбулася робоча зустріч селищного голови Людмили Червонецької, працівників селищної ради із старостою села Демидівка Любов’ю Марущак та керівником СТОВ ім. Могильчака Володимиром Сєрих, на об'єкті будівництва фонтану в парковій зоні села Демидівка.

  Будівництво  фонтану в селі є гарним прикладом тісної співпраці селищної ради, сільської ради та  сільськогосподарського товариства.

                    Фото без опису Фото без опису

  Директор СТОВ ім. Могильчака Сєрих Володимир Костянтинович із дружиною директором СФГ «Демидівське» Юлією Миколаївною переймається життям села і його жителів - минулого року було вимощено тротуарну доріжку до навчального закладу в селі, площу біля обрядового закладу і не тільки. Висловлюємо щиру вдячність за допомогу та підтримку. Добрі справи ніколи не залишаються непоміченими. Сподіваємось на подальшу співпрацю!

  Обговорили присутні і питання, що стосується покращення благоустрою на території Демидівського навчально - виховного комплексу - ремонт сходів, встановлення навісу при вході в приміщення, обрізка гілля дерев на прилеглій території.

     Фото без опису Фото без опису

  Також, очільниця громади поспілкувалася із місцевою майстринею Людмилою. Лебеді, метелики, гриби, вази – це ще не увесь список красивих фігур, які власноруч вправно виробляє жінка для окраси сільського парку, навчального закладу, та інших територій.

  Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису  Фото без опису Фото без опису 

  По закінченню робочого візиту, було відвідано і теплицю, що розміщена на території Демидівки. Нині там зростають огірки та помідори, які реалізовуються для жителів села. Присутні обговорили перспективи та проблемні питання вирощення продукції.

  Фото без опису Фото без опису Фото без опису

  Селищний голова спільно з старостою села обговорили наявні проблемні питання, а саме - будівництво дороги до села, проведення мережі інтернет та ін.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь