A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Триває ремонт підвального приміщення ОЗО"Тростянецький ЗЗСО І-ІІІ ст.№1"

Дата: 23.07.2020 16:06
Кількість переглядів: 1140

 

  Проведення ремонтів в підсобних приміщеннях будівель комунальної власності в наш час дуже велика рідкість. Не є виключенням і будівля Тростянецького закладу загальної середньої освіти I-III ступенів № 1, в якій до передачі у комунальну власність Тростянецькій селищній ОТГ ремонти підвальних приміщень не проводились жодного разу. 

  Під час обстеження стану будівлі школи, окрім іншого, було виявлено протікання інженерних мереж (водопостачання, теплопостачання, каналізація) та накопичення води у підвалі.  В результаті накопичення вологи почали руйнуватись цегляні перегородки підвального приміщення, постійна волога призводить та сприяє розмноженню шкідливих комах та організмів, патогенних грибків та цвілі. 

    

  На 39 сесії 7 скликання від 27.01.2020 р. було прийнято рішення про ремонт ряду приміщень школи, в тому числі підвальних.

  В підвальній частині будівлі школи вже здійснено заміну аварійних металевих труб на поліпропіленові в системі інженерних мереж, замінено вхідні двері, виконані роботи з оштукатурення, шпаклювання, фарбування стін, бетонування підлоги. Робота триває.

   

      

  Приміщення планується використовувати під борцівський та тренажерний зали, тир, майстерню позашкільного дозвілля після створення комфортних умов. 

 Для безпечного перебування відвідувачів закладу та вчасного реагування на можливі загрози, було здійснено технічне переоснащення та відновлення роботи системи пожежної сигналізації, системи оповіщення про пожежу та управління евакуацією людей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь