A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Відбулися розважальні заходи з нагоди Міжнародного дня дружби

Дата: 30.07.2020 21:10
Кількість переглядів: 1086

                                       Фото без опису

  30 липня ми відзначаємо одне з найважливіших свят усього людства — Міжнародний день дружби між державами, культурами та всіма людьми на Землі.

  Дружба – має важливе значення у житті людини. Адже серед багатьох людей дуже складно знайти того хто розділить ваш світогляд, зрозуміє у важку хвилину і розділить з вами переживання, горе, радість і щастя, буде зберігати всі ваші таємниці і залишиться вірним.

  У цей день варто наголосити на важливості дружби між народами світу, показати, що люди, їх погляди, переконання, культури хоч і дуже різні, проте рівні між собою та заслуговують на повагу.

  Дружба дійсно не має меж. Дружні людські взаємини виступають справжнім двигуном, зміцнення життєствердних ідей, обміну культурними традиціями і досягнень в ім’я миру та розвитку.

  З нагоди відзначення свята, сьогодні члени Молодіжної ради при Тростянецькій селищній раді та активні жителі громади взяли участь в розважальних заходах, які проходили в центрі селища - флешмобі та квесті.

  З вітальними словами та словами підтримки перед присутніми виступив начальник відділу правового  забезпечення  та  адміністративних  послуг – юрист Олег Ткач.

 Завдання сформованих двох команд, які брали участь в квесті, стояло в тому, що вони мали на п’ятьох станціях, розміщених в різних куточках селища, виконувати задачі та за допомогою підказок мали знайти наступну локацію. Захід пройшов доволі вдало, учасники були в захваті. І не важливо хто перший прийшов до фінішу, адже перемогла дружба.

  У цей День ми приєднуємося до привітань на адресу всіх наших друзів! Бажаємо вам радості і міцної дружби!

   Фото без опису Фото без опису Фото без опису  Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису  https://rada.info/upload/users_files/04326224/f246d74b92a4290e7232f701aa9e88e8.jpg Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь