Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

В навчальних закладах Тростянецької селищної ОТГ відбулося урочисте вручення свідоцтв про повну загальну середню освіту учням 11 класів

Дата: 31.07.2020 14:35
Кількість переглядів: 1612

                        Фото без опису

  Вручення свідоцтв – свято особливе у шкільному житті. Такого свята немає в жодному календарі, але про нього всі знають, його завжди з нетерпінням чекають. У житті кожного учня настає момент розставання зі школою та своїми вчителями.  Такий момент є  тим кордоном, за яким учні стають дорослими людьми. Цей день залишиться в пам'яті кожного випускника, як справжнє свято.


  31  липня 2020 року в навчальних закладах Тростянецької  селищної ОТГ відбулося урочисте вручення свідоцтв про повну загальну середню освіту учням 11 класів. 


  Під час урочистостей, як завжди, було багато радості, спогадів, теплих слів та побажань.


  На урочисту церемонію вручення свідоцтв у Тростянецький закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1, завітав Заступник голови Вінницької обласної ради Ігор Хміль, який привітав випускників з закінченням школи та побажав успіхів в майбутньому. Побажав, щоб знання, отримані в школі, неодмінно стали запорукою вагомих здобутків і допомогли досягнути омріяних вершин у житті.

   
  Свято вручення свідоцтв випускникам  КЗ "Тростянецької  середньої загальноосвітньої школи І-ІІІст. №2 цього року  було особливим, адже саме сьогодні був 50-й, ювілейний випуск.


  До випускників з вітальним словом звернулися керівники шкіл,  класні керівники, батьки.


  Загалом у навчальних закладах Тростянецької селищної ОТГ цього року випускниками отримано 47 свідоцтв про здобуття повної загальної середньої освіти, зокрема: 
КЗ «Тростянецький ЗЗСО І-ІІІ ст №1 - 36 свідоцтв, з них 2 свідоцтва з відзнакою (срібні медалі);
КЗ «Тростянецька  середня загальноосвітня школа І-ІІІст. №2  - 11 свідоцтв, з них 2 з відзнакою (золоті медалі).


  Ми сподіваємося, що роки, які пройшли в школі, були для вас яскравими і незабутніми, а теплі почуття, приємні спогади і позитивні емоції залишаться з вами назавжди. Бажаємо розсудливості і сил для подальшого дорослого життя. Будьте гідними і справедливими. Любіть життя і робіть по совісті. Божого вам благословення, щедрої долі і вірних друзів!

 

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без описуФото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних