A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Важлива інформація!

Дата: 25.08.2020 10:32
Кількість переглядів: 774

Фото без опису

Цілодобове перебування дітей в інтернатах необхідно погоджувати з органом опіки та піклування

         З набранням чинності Постанови Кабінету Міністрів України № 586 від 01.06.2020 року «Деякі питання захисту дітей в умовах боротьби з наслідками гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» змінено порядок зарахування дітей на цілодобове перебування в інтернатних закладах.

 

         Звертаємо увагу батьків, опікунів на необхідність погодження з ОРГАНОМ ОПІКИ ТА ПІКЛУВАННЯ (селищною радою) зарахування дітей на цілодобове перебування до закладів, які здійснюють інституційний догляд і виховання дітей (школи-інтернати).

 

         Для цього Вам потрібно звернутися до служби  у справах дітей Тростянецької селищної ради та подати пакет документів, а саме:

1. Заяву одного з батьків або осіб, які їх замінюють, про тимчасове влаштування дитини до закладу на цілодобове перебування із зазначенням строку та причини влаштування (при наявності всіх документів);

2. Акт оцінювання потреб сім’ї/особи (дитини) за формою, затвердженою Мінсоцполітики; інші документи, що підтверджують стан сім’ї та причину влаштування дитини до закладу. Звертатися за актом оцінювання потреб сім’ї/особи (дитини) необхідно до відділу освіти, культури, медицини, молоді, спорту та соціального захисту Тростянецької селищної ради за адресою: смт Тростянець, вул. Шкільна, 1.

3. Висновок комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дитини з особливими освітніми потребами, що складається фахівцями інклюзивно-ресурсного центру. Звертатися за висновком потрібно до Інклюзивно-ресурсного центру за адресою: смт. Тростянець, вул. Соборна, 103-А

4. Індивідуальний план реабілітації для дитини з інвалідністю. Звертатися за індивідуальним планом до комунального некомерційного підприємства «Тростянецький районний центр первинної медико-санітарної допомоги» за адресою: смт Тростянець, вул. Мічуріна, 60.

5. Інші документи, що підтверджують стан сім’ї та причину влаштування дитини до закладу (батьки за кордоном – копія візи; мама працює у нічні зміни – довідка з місця роботи; батьки хворіють – довідка від сімейного лікаря, довідка МСЕК).

         Під час зарахування дитини до закладу батьки або особи, які їх замінюють, подають документи, зазначені вище, разом із рішенням органу опіки та піклування за місцем проживання дитини/одного з батьків дитини про доцільність влаштування дитини на цілодобове перебування із зазначенням строку перебування у закладі та документи, передбачені положеннями/статутами відповідних закладів.

 

Служба у справах дітей Тростянецької селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь