A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

В Тростянецькій громаді пролунав перший дзвоник

Дата: 01.09.2020 13:10
Кількість переглядів: 2019

Фото без опису

  Сьогодні у  школах Тростянецької громади пролунав перший дзвоник, яким урочисто розпочався новий 2020-2021 навчальний рік.

  Зважаючи на карантинні заходи цього року шкільна лінійка відбувалась за скороченою програмою для учнів 1-х та 11 –х класів, а для учнів 2-10 – х класів святкові урочистості відбувалися в класах.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

  Свято Першого дзвоника завжди було особливою подією для учнів, їхніх батьків, вчителів.  Хтось переступає цього дня поріг школи вперше, для когось навчальний рік вже випускний. Однак всі учні назавжди запам’ятають шкільні дні, наповнені  цікавим навчанням і веселощами.

  З вітальним словом до дітей та вчителів  звернулися Тетяна Федорівна Шерстюк, начальник відділу освіти, культури, молоді, спорту та соціального захисту Тростянецької селищної ради, керівники навчальних закладів. Вони побажали усім присутнім  успіхів у роботі та навчанні, досягнення поставлених цілей,  впевненості в завтрашньому дні,  здійснення мрій.

  На завершення пролунав символічний «перший дзвоник». Під щедрі оплески присутніх першокласники, головні герої свята, вперше ступили на шкільний поріг і поспішили на свій перший урок. 

Фото без опису Фото без опису

 Креативним та незвичним  запам’ятається сьогоднішній день  учням 7-А класу Тростянецького ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1, адже сьогодні    свій перший урок присвячений дружбі,  вони з вчителем провели в парковій зоні Тростянця.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

  Навчальний рік розпочато. Тож нехай він відкриє перед здобувачами освіти нові горизонти пізнання себе і світу, стане початком наполегливої праці, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь