A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Фахівець Тростянецької селищної ради взяла участь в онлайн-тренінгу

Дата: 23.09.2020 08:00
Кількість переглядів: 393

          Фото без опису

  Провідний спеціаліст відділу освіти, культури, медицини, молоді,спорту та соціального захисту Тростянецької селищної ради Антоніна Максименюк 22 вересня прийняла участь у тренінгу в режимі онлайн «Ефективне спілкування. Вирішення конфліктних ситуацій». Даний захід проводила провідний фахівець із соціальної роботи Вінницького обласного центру соціальних служб Оксана Яворська.

  До програми тренінгу, адаптованого для проведення в онлайн режимі, включено інформаційні повідомлення, мозкові штурми, вправи, які спонукають учасників до взаємодії; також була передбачена індивідуальна робота спеціалістів та їх робота в команді. Особливу увагу приділено відпрацюванню навички розуміння себе та інших людей, опануванню техніки ефективного повідомлення та слухання, формуванню асертивної поведінки, яка є важливою в роботі соціальних працівників.

  Позитивним моментом ділової гри «Потерпілі кораблетрощу» була можливість опрацювати модель життєвої ситуації в команді та самостійно прийняти оптимальне рішення, оцінити свою поведінку збоку, порівняти себе з iншими членами команди та скоригувати своє спілкування в можливих надзвичайних ситуаціях.

  У ході розгляду теми щодо запобігання ескалації конфліктів учасники виокремили види і фази розвитку конфліктів, типи поведінки у конфліктних ситуаціях та відмітили найефективніший спосіб вирішення конфліктів - орієнтацію на конструктиву взаємодію. На закріплення зазначеної теми працівники опрацьовували алгоритм дій щодо вирішення конкретних життєвих ситуацій, пов’язаних з конфліктом.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь