A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Засідання Робочої групи по формуванню бюджету на 2021 рік

Дата: 24.09.2020 15:40
Кількість переглядів: 670

                   Фото без опису

  Формування проєкту бюджету Тростянецької селищної об’єднаної територіальної громади на 2021 рік розпочато із засідання Робочої групи, створеної рішенням виконавчого комітету Тростянецької селищної ради від 20.08.2020 року № 79 «Про складання проєкту бюджету Тростянецької селищної об’єднаної територіальної громади на 2021 рік та прогнозу бюджету на 2022 та 2023 роки».

  Засідання відбулось за участі секретаря селищної ради Вдовиченко Н.П.,  членів робочої групи та представників територіальних громад, які відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 06.05.2020 р. №512-р «Про затвердження перспективного плану формування територій громад Вінницької області» включено до складу Тростянецької селищної територіальної громади.

  На засіданні Робочої групи були розглянуті питання щодо  особливостей складання проєкту бюджету громади на 2021 рік та підготовки місцевих програм на наступні бюджетні періоди з урахуванням нового складу територіальної громади.

  За результатами розгляду питань  представникам територіальних громад, які увійдуть до складу Тростянецької селищної територіальної громади, доручено  надати інформацію, необхідну для формування бюджету на 2021 рік, провести інвентаризацію матеріальних засобів і оборотних активів, здійснити заходи щодо погашення кредиторської та дебіторської заборгованості та впорядкувати технічну документацію на земельні ділянки, які належать до комунальної власності територіальних громад.

  Заступник керівника Робочої групи начальник управління фінансів селищної ради Коломієць Т.П., наголосила на необхідності чіткої  й злагодженої співпраці між усіма учасниками бюджетного процесу задля досягнення збалансованого розвитку територій, що увійдуть до складу об’єднаної територіальної громади.

 Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь