Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

У Тростянецькій  селищній ОТГ відбулося відкриття  ситуаційного центру

Дата: 29.09.2020 09:15
Кількість переглядів: 1748

  Фото без опису
 

  Для забезпечення та підтримання належної безпеки громадян у селищі, було встановлено систему відеоспостереження «Безпечна громада».


  Даний проєкт  був ініційований селищним головою і почав впроваджуватись три роки тому. В березні 2020 року проєкт «Облаштування ситуаційного центру в рамках створення центру безпеки Тростянецької ОТГ» був поданий на щорічний обласний конкурс проєктів  регіонального розвитку територіальних громад і став його номінантом.


  На реалізацію проєкту із фонду конкурсу було виділено 110 тисяч гривень, 20 тисяч гривень надала співфінансування  ГО «Соціальний центр МХП», 30 тисяч гривень із селищного бюджету.


  28 вересня відбулося відкриття селищного ситуаційного центру, за участі селищного голови Людмили Червонецької, Народного депутата України Миколи Кучера, громадськості.


  В рамках заходу працівник закладу Вікторія Значківська провела презентацію ситуаційного центру з управління системою відеоспостереження в громаді.

  Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


  На даний час в Тростянці функціонує 24 камери відеонагляду, які  слідкують за дорогами, вулицями, парковою зоною та іншими громадськими місцями селища. Це дає можливість швидко визначати нестандартні ситуації, оперативно на них реагувати та, по можливості, усувати їх наслідки. Усі відеокамери пов’язані між собою, постійно записують інформацію, до якої також мають доступ і правоохоронні органи. Система дозволяє стежити за порядком у місцях масового скупчення людей, що дає змогу виявити прояви вандалізму та факти порушень громадського порядку на вулицях та зонах відпочинку селища.


  Слід зазначити, що за короткий період часу за допомогою відеосистеми було виявлено декілька злочинів та правопорушень.


  Важливо розуміти, що проєкт «Безпечна громада» ні в якому разі не ставить перед собою мету обмежити свободу або особисті права людини. Це реальна можливість забезпечити безпеку кожного жителя селища.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних